544601

Το χωλ κάθε σπιτιού, μπορεί να αποτελεί απλώς έναν προθάλαμο, ωστόσο για κάθε καινούργιο επισκέπτη, η ατμόσφαιρα που βγάζει είναι καθοριστική για το πόσο άνετα και φιλόξενα θα νιώσει μέσα στο σπίτι μας.

Έτσι λοιπόν αν θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όμορφο και ευχάριστο που θα απολαμβάνουν τόσο οι καλεσμένοι μας όσο και εμείς την οικειότητα και τη θαλπωρή του, θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, τόσο την επίπλωση όσο και τον φωτισμό του.

Τα έπιπλα εισόδου  αποτελούν το κυρίαρχο στοιχείο για κάθε χωλ και εξυπηρετούν τόσο αισθητικό, όσο και πρακτικό σκοπό. Συγκεκριμένα, στις κονσόλες του χωλ, τοποθετούμε όλα τα κλειδιά, ή τα μικροπράγματα που χρειαζόμαστε και αφήνουμε μόλις μπούμε στο σπίτι, ή παίρνουμε λίγο πριν βγούμε από αυτό. Ωστόσο εκτός από βοηθητικά έπιπλα, μπορούν να παίξουν και πολύ σημαντικό ρόλο στην αισθητική του χωλ μας, αφού δημιουργούν μία ευχάριστη οικεία ατμόσφαιρα.

Από την μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα για το χωλ, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων Design Plus, ξεχωρίσαμε την εντυπωσιακή κονσόλα Locomotive με πρωτοποριακό συνδυασμό ανοιχτόχρωμου ξύλου και καθρέφτες που δημιουργούν ένα funky αποτέλεσμα ιδανικό για κάθε μοντέρνο σπίτι.

77743

Ωστόσο ο χώρος του χωλ δεν μπορεί να συμπληρωθεί χωρίς τον κατάλληλο φωτισμό. Ευτυχώς στο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων Design Plus θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα φωτιστικά κάθε στυλ και τύπου που αποτελούν τα πιο λαμπερά και χρηστικά έργα τέχνης που θα βάλετε στο σπίτι σας.

Τα επιδαπέδια φωτιστικά είναι must για το χωλ σε κάθε σύγχρονο σπίτι γι’ αυτό επιλέξαμε για σας το φωτιστικό twist-twist 190, ενεργειακής κλάσης Α-Ε με σκελετό από ανοξείδωτο χάλυβα και ένα ιδιαίτερο στριφογυριστό καπέλο από ύφασμα terylene.

36660_2
Βρείτε ακόμα περισσότερα έπιπλα και φωτιστικά για το χωλ σας αλλά και για όλο το υπόλοιπο σπίτι, στο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων σπιτιού Design Plus.