Γεια!

Είμαι η Μαρία, διακοσμήτρια από τη Θεσσαλονίκη κι αυτό εδώ είναι το σπίτι μου, το προσωπικό μου ημερολόγιο διακόσμησης, το κατάδικό μου αρχείο, το  συνεχώς ανανεούμενο περιοδικό μου, γεμάτο με αγαπημένα θέματα, εικόνες, απόψεις και άρθρα διακόσμησης, αρχιτεκτονικής και design.
Εδώ θα βρεις ιδέες και λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού, μικρούς και μεγάλους, αστικούς κι εξοχικούς, εδώ θα βρεις έξυπνες λύσεις για όλα τα δωμάτια, παιδικά και ενηλίκων, εδώ θα βρεις και προτάσεις που αφορούν την οργάνωση του. Εδώ θα ταξιδέψουμε μαζί στα σπίτια του κόσμου όλης της γης, εδώ θα συζητήσουμε για τις νέες τάσεις διακόσμησης και θα γνωρίσουμε σχεδιαστές, παρέα θα εμπνευστούμε και θα ονειρευτούμε, εδώ σου πω και τα δικά μου, μικρά μυστικά, απόψεις, συμβουλές, νέα και τάσεις και ελπίζω τελικά να περάσεις όμορφα, και, ανάμεσα σε όλα να βρεις και αυτό που ψάχνεις!


Γεια!
Είμαι η Μαρία, διακοσμήτρια από τη Θεσσαλονίκη
μανούλα ενός υπέροχου αγριοκάτσικου, της μικρής μπαλαρίνας Έρσης, που χρόνο με το χρόνο, κοντά μου πάντα, σκαρφαλώνει με ολοένα και πιο γρήγορους ρυθμούς τα σκαλοπάτια της εφηβείας της.

 

Γεια!me_the_decopager
Είμαι η Μαρία, διακοσμήτρια από τη Θεσσαλονίκη,
έχω όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα!

Προχωρώ και επιμένω, ονειρεύομαι κι ελπίζω, κάθε μέρα, ολοένα και πιο πολύ!

Θα χαρώ πολύ να τα πούμε.

Επικοινώνησε μαζί μου για οτιδήποτε χρειαστείς,

1. στο decopages@gmail.com,

ή,
2. συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω:

 

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

captcha

Στοιχεία Επαφής:
.
Maria Homelistas
————————————-

+ Τηλ: 6945.13.40.40