Στρώσε το στρώμα σου για δυο, για σένα και για μένα, λέει το τραγούδι, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη πως ισχύει πάντα το παραπάνω.

Γνωρίζω καλά μέσα στο πετσί μου πόσο βαρετό και κουραστικό είναι το καθημερινό στρώσιμο του κρεβατιού όπως επίσης και πως είναι εντελώς εκτός καθημερινής πραγματικότητας αυτό το ατσαλάκωτο και τσιτωμένο υφάκι που λανσάρουν τα περιοδικά και οι βιτρίνες. Όμως, από την άλλη, οφείλω να παραδεχτώ, πως το υπνοδωμάτιο  είναι οκ μόνο όταν το κρεβάτι που δεσπόζει σε αυτό είναι ένα καλοστρωμένο κρεβάτι. Και ένα καλοστρωμένο κρεβάτι, παραδέξου το-δε-γίνεται-αλλιώς- απαιτεί σιδερωμένα και καθαρά σεντόνια όπως και πολλλλλλλά μαξιλάρια. Μαξιλάρια μεγάλα και μικρότερα, τετράγωνα, στρόγυλλά και παραλληλόγραμμα, μαξιλάρια διακοσμητικά, συνταγμένα και ιεραρχημένα από το μεγαλύτερο στο μικρότερο και πάντα φουσκωτά. Πρόσθεσε σε αυτά ριχτάρια, ράννερ και καλύμματα, όλα με υφές και χρώματα όμορφα ταιριασμένα μεταξύ τους και μετά, ονειρέψου…

 

bed_linens_01

bed_linens_04bed_linens_05bed_linens_06bed_linens_07.

Εκτός και αν λόγω χρόνου και lifestyle… επιλέξεις το ατημέλητο λουκ, όπου σε αυτή την περίπτωση, την οποία προσωπικά υποστηρίζω απόλυτα, φιλενάδα, λανσάρεις στυλ!

 bed_linens_02

bed_linens_04bed_linens_08bed_linens_03

Σε φιλώ καλημέρα!
Μαρία