Θα την αντιληφθείς μόνη σου την ηρεμία και τη χαλάρωση που θα σου μεταδώσουν οι εικόνες που θα δεις καθώς θα ρολάρεις προς τα κάτω αυτό το ποστ, ενώ δε θα δυσκολεύτείς καθόλου να καταλάβεις, πως αυτή η αίσθηση που σου δημιουργείται οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς τους  γλυκούς και φωτεινούς τόνους που έχουμε συνηθίσει να τους αποκαλούμε με τον όρο “παστέλ αποχρώσεις”.

 

pastel_1

Τι είναι οι παστέλ αποχρώσεις.

Οι παστέλ αποχρώσεις δεν είναι τίποτε άλλο πάρα χρωματικές αναμίξεις που προκύπτουν από την προσθήκη ενός καθαρού χρώματος σε μεγάλες ποσότητες λευκού. Σε αυτές τις αναμίξεις, το άσπρο πρωταγωνιστεί. Κυριολεκτικά “καταπίνει” τη χρωστική, ανοίγει το αρχικό χρώμα, και προσθέτει φως. Επιπρόσθετα λειτουργεί συνδετικά, φτιάχνει δηλαδή τη χρωματική γέφυρα που θα ενώσει τις αποχρώσεις μεταξύ τους.

 

pastel_2

Οι άπειροι συνδυασμοί τους αποτελούν μια ασφαλή και σίγουρη επιλογή για τον καθένα μας. Προβάλλονται άριστα πλάι στα λευκά, τα μπεζ και τα γκρίζα, ενώ δημιουργούν μια ήρεμα νεανική, φωτεινή και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Είναι ιδανικές, κυρίως για χώρους όπως το υπνοδωμάτιο και το παιδικό δωμάτιο, ωστόσο δεν αποκλείονται και από τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, εκεί, όπου ο συνδυασμός τους με τις φυσικές ξύλινες επιφάνειες είναι ότι καλύτερο.

 

παστέλ αποχρώσεις

 

[alert type=white ]Τώρα που είναι Άνοιξη λοιπόν…
Βάψε το σπίτι σου σε παστέλ αποχρώσεις![/alert]


pastel_5

 Συνδύασε τις άφοβα με λευκές επιφάνειες για ένα πιο φωτεινό και καλοκαιρινό αποτέλεσμα στο εξοχικό σου σπίτι.

pastel_7

΄Η προτίμησε να τις προβάλεις σε μπεζ ή γκρι φόντο για ένα πιο ζεστό και cosy, σπιτικό αποτέλεσμα.

 

pastel_8

Σε φιλώ γλυκά.

Μαρία