Η επιλογή των σωστών επίπλων για τον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σας, είναι μία διαδικασία που από την πρώτη στιγμή προκαλεί χαρά και δημιουργικότητα. Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα δωμάτιο στο οποίο η ξεκούραση παίζει τον πρωταρχικό ρόλο, γι’ αυτό κατά την ανακαίνισή του η χαλάρωση και η ηρεμία που πρέπει να αποπνέει είναι οι βασικές παράμετροι που πρέπει να έχετε υπόψιν σας.

Ποιο είναι το κρεβάτι που σας ταιριάζει;

Οι κρεβατοκάμαρες Harkoftakis έχουν σχεδιαστεί με πρωτοπόρα υλικά και μοντέρνο design. Πρόκειται για στιβαρές συνθέσεις που πρωταγωνιστούν στον χώρο και συνδυάζονται υπέροχα με βοηθητικά έπιπλα όπως σιφονιέρες, κομοδίνα, ζεστές μοκέτες.

_normal_0834794001463469926

Η κρεβατοκάμαρα Wave είναι ένα ελκυστικό έπιπλο, κατασκευασμένο με φυσικά υλικά που επικεντρώνονται στην υπεροχή του ξύλου. Επιλέξτε την στην διάσταση και στην απόχρωση υφάσματος που επιθυμείτε. Όπως όλα τα κρεβάτια Harkoftakis έτσι κι αυτό προβάλλει την άνεση και την πολυτέλεια με την πρώτη ματιά.

_normal_0950330001285404074

Υπέροχη και minimal! Επίπεδο design με πρωτότυπο χρώμα που δίνει την ευκαιρία να εμπνευστείτε για να «χτίσετε» την δική σας προοπτική διακόσμησης! Ζητήστε από την εταιρεία να την βάψει στο χρώμα ξύλου που ταιριάζει στον χώρο σας. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία επιλογή που μπορεί να ταιριάζει ακόμα και με τα μελλοντικά σας décor.

Tips για μία μοντέρνα κρεβατοκάμαρα

  • Στο κρεβάτι, μπορείτε να προσθέσετε μαξιλάρια, σεντόνια και παπλώματα από διαφορετικά υλικά, δίνοντας μία extra ποιότητα στον χώρο σας. Ένα μάλλινο ριχτάρι για παράδειγμα μπορεί να προσθέσει όγκο στο κρεβάτι σας.
  • Φροντίστε να επιλέγετε έπιπλα που προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο. Ένα κομοδίνο με ένα extra ραφάκι ή ένα κρεβάτι που από το πλάι ή από κάτω έχει συρτάρι μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για επιπλέον λευκά είδη που χρειάζεται ο χώρος σας.

Στα καταστήματα Harkoftakis στην Αθήνα μπορείτε να βρείτε τις πιο ανατρεπτικές συλλογές σε μοντέρνα έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού σας!

Καταστήματα

  1. Κερκύρας 64, Κυψέλη, Αθήνα

Τηλ.: 210 88 31 565

  1. Ευβοίας 27, Κυψέλη, Αθήνα

Τηλ.: 210 88 34 595