Μετάξι, λινό, πούπουλο, βαμβάκι…πολλά είναι τα υλικά που επικρατούν στον χώρο της κρεβατοκάμαράς σας, με επίκεντρο αυτά που προορίζονται για τον ύπνο σας. Με γνώμονα λοιπόν έναν ποιοτικό ύπνο, μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα υλικά της αγοράς, με την υπογραφή της Kentia.

Σε γενικές γραμμές…

Για αυτούς που το πούπουλο, είναι ένα προϊόν που τους φέρνει αλλεργία, υπάρχουν ολόμαλλα παπλώματα τα οποία μπορούν να διατηρήσουν την ζέστη, επιφέροντας τις καλύτερες συνθήκες.

Όπως όλα τα παπλώματα KENTIA, έτσι κι αυτά δεν χαλάνε την φόρμα τους και μπορούν να αναχαιτίσουν την ενοχλητική υγρασία.

000040373_0

Από την άλλη το βαμβακερό πάπλωμα είναι μία πολύ καλή λύση, που μπορεί να επιλεγεί για το κρεβάτι σας, κρατώντας σας ζεστούς όλες τις εποχές του χρόνου.

Tip: Μην αμελείτε ποτέ τις παπλωματοθήκες για τα παπλώματά σας, καθώς προστατεύουν και δεν αφήνουν να σκονίζεται η σύνθεσή του. Δείτε εδώ παπλωματοθήκες μοναδικές ποιότητας, που θα κάνουν τη διαφορά στο δωμάτιό σας.

Ένας άλλος τρόπος για να εξασφαλίσετε την προστασία των λευκών ειδών στο κρεβάτι σας, είναι τα κουβερλί! Επιλέξτε τα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη για να διαμορφώσετε το ιδανικό περιβάλλον στο κρεβάτι σας. Μέσα από εξαιρετικές ίνες, προσθέτουν αξία στον χώρο σας και στην προσωπική σας αισθητική.

Το online κατάστημα της KENTIA σας εξοπλίζει με λευκά είδη για την κρεβατοκάμαρα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από παπλώματα, παπλωματοθήκες, σεντόνια, κουβερλί, με εγγύηση ποιότητας. Ξεκινήστε άμεσα τις αγορές σας!