Ζείτε σε μονοκατοικία και θέλετε να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του οχήματός σας στο γκαράζ; Αλλάξτε την παλιά σας κατασκευή με τις γκαραζόπορτες της εταιρείας Eurostor!

Εξασφαλίζετε κάλυψη, ασφάλεια και απολαμβάνετε την εγγύηση από γνωστή εταιρεία του είδους. Μέσα από πολλά test που έχουν πραγματοποιηθεί, έχει προκύψει ότι ένα άψογα διαμορφωμένο garage είναι ουσιαστικά το νούμερο ένα χαρακτηριστικό, το οποίο μπορεί να κρατήσει ασφαλές ένα όχημα.

43-9m

Τι εξασφαλίζετε, επιλέγοντας eurostor για την γκαραζόπορτα;

  1. Ηχομόνωση και ελάχιστους θορύβους από το γκαράζ στο εσωτερικό της οικίας σας
  2. Η αποφυγή της σκουριάς ακόμα και σε βάθος χρόνου
  3. Την άριστη λειτουργία, αφού όλες οι κατασκευές διαθέτουν όλα τα εργονομικά χαρακτηριστικά

Χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον από οικολογικά υλικά, που δεν προσβάλλουν το περιβάλλον και είναι ειδικά κατασκευασμένες, ώστε να παρέχουν μία πλήρη κάλυψη σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Που να δώσετε βάση;

Πρέπει να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο αρχιτεκτονικό μοτίβο, το οποίο να μπορεί να προσαρμόζεται με την ήδη υπάρχουσα αρχιτεκτονική δομή.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στο garage, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία γκαραζόπορτα, η οποία να ανοίγει κάθετα προς τα πάνω. Έτσι ακόμα και ένα τετραγωνικό να κερδηθεί, είναι πολύ βασικό για τον χώρο και την εκμετάλλευσή του.

Όλοι οι λόγοι για να επιλέξετε τις γκαραζόπορτες eurostor

  • Αισθητικό αποτέλεσμα
  • Ομοιομορφία
  • Διατήρηση της κατασκευής για πολλά χρόνια
  • Αποτελεσματική θερμομόνωση
  • Εύκολη πρόσβαση όλων των μεταφορικών μέσων και όχι μόνο των αυτοκινήτων

Για γκαραζόπορτες που θα ενισχύσουν την αισθητική της πολυκατοικίας, της μονοκατοικίας αλλά και της επιχείρησής σας, κάντε κλικ εδώ.