Τι να πρωτοδιαλέξετε για το βρεφικό δωμάτιο; Σίγουρα αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα στο εμπόριο είναι τόσα πολλά που είναι δύσκολη η επιλογή και σίγουρα με μεγάλο κόστος.

31---Matrix-800x800

Για αρχή είναι καλό να μην βιαστείτε να κάνετε αγορές με προϊόντα που μπορεί να μην χρησιμεύσουν. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με βρεφικά είδη Anatello σας προτείνει 2 top προϊόντα για το βρεφικό δωμάτιο που πρέπει να βάλετε πρώτα-πρώτα στην λίστα σας.

  1. Κούνια

Η κούνια μωρού αποτελεί το πιο λειτουργικό έπιπλο για το μωράκι σας. Τους πρώτους μήνες θα κοιμάται εκεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας, για αυτό η επιλογή της δεν χωράει τσιγκουνιές ή εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να στερούν κάποιο από τα σημαντικότατα χαρακτηριστικά του.

pali-flip-krevati-800x800

Το βρεφικό κρεβατάκι Flip της Pali, προσαρμόζεται σε διαφορετικά ύψη, διαθέτει ροδάκια για καλύτερη μετακίνηση και αποτελείται από τα πιο ασφαλή μη τοξικά υλικά. Βρείτε το εδώ σε λευκό χρώμα με Δωρεάν μεταφορικά. Είναι κατασκευασμένο 100% από ξύλο οξιάς.

  1. Relax

Το Relax είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ, το οποίο εν αντιθέσει με την κούνια μπορεί να μεταφερθεί σε κάθε σημείο του σπιτιού, επιτρέποντας στο μωρό να βρίσκεται κοντά στους γονείς. Το relax της Chicco Hoopla Red Wave είναι μία από τις πιο ποιοτικές επιλογές σας. Αυτό το relax διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα, το οποίο επιτρέπει στα παιχνίδια να κινούνται συνεχώς στην μπάρα, βγάζοντας καινούργιους ήχους. Το relax προσαρμόζεται σε 4 θέσεις προκειμένου να επιτρέπει την πιο άνετη επιλογή.Chicco-Hoopla-RedWave-800x800

Άλλα έπιπλα που σίγουρα θα χρειαστείτε είναι μία σιφονιέρα με αλλαξιέρα-μπανάκι στο πάνω μέρος, πάρκο, καλαθούνα.

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τον εξοπλισμό και την διακόσμηση του βρεφικού δωματίου εύκολα και οικονομικά μέσα από το anatello.gr!