Το μαύρο θεωρείται από πολλούς χρώμα απαγορευτικό για έναν χώρο κατοικίας, πόσο μάλλον για ένα παιδικό δωμάτιο.
Ωστόσο, τελευταία έχει μπουκάρει στη ζωή μας αυτή η μαγική μαύρη μπογιά μαυροπίνακα με τη ματ υφή της που έχει ανατρέψει κάθε κανόνα και έτσι έναν μαύρο τοίχο, μια μαύρη επιφάνεια, ένα μαύρο έπιπλο μπορείς να τα συναντήσεις πια οπουδήποτε στο σπίτι, στο καθιστικό, στο χωλ, στην κουζίνα ή το μπάνιο.
Για τα παιδιά όμως, ένας μαύρος τοίχος μαυροπίνακα στο δωμάτιό τους αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα διακόσμησης που ταυτόχρονα συμβάλει στην ανάπτυξη της φαντασίας τους, στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους αλλά και στην καθημερινή εκτόνωσή τους. Σημειώσεις, ζωγραφιές, συναισθήματα, παιχνίδια ρόλων, ακόμη και τα ίδια τα μαθήματα, τα γράμματα, οι λέξεις, οι πράξεις και οι αριθμοί όλα γίνονται πολύ πιο ζωντανά, πολύ πιο διαδραστικά με τη χρήση ενός μαυροπίνακα.
Με αυτό τον τρόπο, το μαύρο ως χρώμα και όλο το σκούρο και στενάχωρο συναίσθημα που για πολλούς κουβαλάει εξαφανίζεται μέσα στα σχέδια, τις αναμνήσεις και τις καρικατούρες.
Και αν και εξακολουθούν να είναι πάρα πολλοί αυτοί που προωθούν τα ανοιχτά χρώματα για το παιδικό δωμάτιο ωστόσο οι επιφάνειες μαυροπίνακα όλο και ενισχύονται ως επιλογή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από τις νέες μαμάδες για τα σύγχρονα παιδικά δωμάτια.

chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_1 chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_2 chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_3 chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_4 chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_5 chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_6 chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_7 chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_8 chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_9 chalkboard_decor_ideas_for_kids_rooms_10Μαυροπίνακες λοιπόν!
Συνοδέψτε τους μόνο με μια σούπερ ηλεκτρική σκούπα κι αφήστε το ζουζούνι σας να διαπρέψει!

Σε φιλώ και σήμερα,
όμορφη εβδομάδα να έχουμε!