Το σαλόνι είναι χώρος χαλάρωσης αλλά και κοινωνικοποίησης, που δίνει την κεντρική νότα αισθητικής στο σπίτι σας και επιπλέον αποτελεί τον βασικότερο εκπρόσωπο του προσωπικού σας γούστου στους καλεσμένους σας.

Πρέπει λοιπόν να δώσετε μεγάλη προσοχή στην επίπλωση αλλά και διακόσμηση που θα επιλέξετε για το σαλόνι σας, αφού θα είναι καθοριστική τόσο για την άνεση σας όσο και για την εικόνα που θα βγάζει προς τα έξω.

Αν λοιπόν ονειρεύεστε ένα σαλόνι που να συνδυάζει την ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα με την κομψότητα και το κορυφαίο στυλ εμείς σας προτείνουμε έπιπλα σαλονιού με την υπογραφή Άβαξ.

Εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε το σαλόνι των ονείρων σας, αφού ο καινούργιος σας καναπές συνδυάζεται με εντυπωσιακά διακοσμητικά για μοναδικές συνθέσεις απόλυτα προσωπικές.

item_134_376

Καθίστε αναπαυτικά
Ο καναπές είναι το σημαντικότερο στοιχείο στο σαλόνι. Αν δεν είναι αυτός άνετος, αισθάνεστε άβολο ολόκληρο το χώρο, όχι μόνο εσείς, αλλά και οι καλεσμένοι σας. Γι’ αυτό ο καναπές που θα επιλέξετε χρειάζεται πρώτα τεράστια προσοχή και μεγάλη σκέψη. Το κύριο πράγμα ωστόσο που πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι την χρήση που θα κάνετε στο σαλόνι σας. Αν για παράδειγμα είστε υπερβολικά κοινωνικοί και το σαλόνι σας είναι γεμάτο κάθε μέρα, τότε ένας μικρός καναπές δεν είναι σίγουρα αρκετός, ενώ η ανθεκτικότητα του στη φθορά πρέπει να είναι καθοριστικό στοιχείο επιλογής. Από την άλλη αν είστε πιο εσωστρεφείς «σπιτόγατοι» ένας άνετος μαλακός καναπές σε απαλή απόχρωση είναι η καλύτερη λύση για χαλαρωτικά απογεύματα στο σαλόνι σας.

Σε κάθε περίπτωση η Άβαξ διαθέτει μία τεράστια ποικιλία σε καναπέδες για όλα τα γούστα και τα στυλ που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε σπιτιού.

item_226_580

Ντεκόρ έργα τέχνης
Τα διακοσμητικά στο σαλόνι είναι μικρά έργα τέχνης που τονίζουν ακόμα περισσότερο το ύφος και το στυλ του και δίνουν πινελιές κομψότητας και στυλ, ενώ μπορούν να αλλάζουν ανά πάσα στιγμή συμβαδίζοντας με την εποχή. Από τα σκεύη σερβιρίσματος, μέχρι τα σχέδια τοίχου ή έναν κομψό καθρέφτη, τα κατάλληλα διακοσμητικά μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν τον χώρο σας.

Στο κατάστημα επίπλων Άβαξ θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε διακοσμητικά κάθε είδους που θα κάνουν τον χώρο σας ξεχωριστό. Πάρτε μια ιδέα από τα διακοσμητικά της Άβαξ, κάνοντας ένα κλικ!

item_247_601.big

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Άβαξ και βρείτε ακόμα περισσότερους καναπέδες και διακοσμητικά για το σαλόνι και τους άλλους χώρους του σπιτιού.