slide_kentia

Όταν πηγαίνουμε διακοπές, το κρεβάτι του ξενοδοχείου είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο εστιάζουμε για να επιλέξουμε το δωμάτιο και το βασικό μας κριτήριο για το πόσο ξεκούραστες ήταν τελικά οι διακοπές μας.

Πράγματι για κάποιο λόγο τα κρεβάτια των κορυφαίων ξενοδοχείων μας φαίνονται πολύ πιο άνετα και χαλαρωτικά από εκείνα του σπιτιού μας. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Το μυστικό βρίσκεται στα λευκά είδη και στην κατάλληλη επιλογή και τοποθέτηση τους, που κάνει τα κρεβάτια των ξενοδοχείων να ξεχωρίζουν.

Ακολουθούν τα tips των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ευρώπης και των ΗΠΑ, για το πώς να στρώνετε σωστά τα κρεβάτια, πριν υποδεχθείτε τους νέους θαμώνες.

Κατωσέντονο
Αποφύγετε τα σεντόνια με λάστιχο και προτιμήστε επίπεδο σεντόνι διπλώνοντας το σε «γωνίες νοσοκομείου». Πολλά κορυφαία ξενοδοχεία, όπως το Four Seasons χρησιμοποιούν τέτοια σεντόνια γιατί σιδερώνονται πολύ πιο εύκολα σε πρέσα και γίνονται πιο κολαριστά, με αποτέλεσμα καλύτερη αποστείρωση και κορυφαία αισθητική.

Πανωσέντονο
Το σεντόνι που βρίσκεται πάνω από το κατωσέντονο και κάτω από το πάπλωμα θα πρέπει στο κάτω μέρος να είναι ελαφρά πιο χαλαρό για να κάνει με ευκολία χώρο στα πόδια όποιου ξαπλώσει, χωρίς να ταλαιπωρείται και να το τραβάει για να το ξεσφηνώσει από τις άκρες του κρεβατιού, αναστατώνοντας έτσι όλη την σύνθεση.

Για απαράμιλλη ποιότητα, ανακαλύψτε τις μοναδικές σειρές σε σεντόνια ξενοδοχείων Kentia, κάνοντας κλικ εδώ.

Πάπλωμα
Η παπλωματοθήκη πρέπει να αλλάζεται μετά την αποχώρηση κάθε επισκέπτη. Το χαρακτηριστικό δίπλωμα στην κορυφή του κρεβατιού, που τυλίγεται και με το σεντόνι, βοηθάει στο να μην πέφτει το πάπλωμα στο πρόσωπο αυτού που κοιμάται. Κατά το στρώσιμο, φροντίστε να αφήνετε ένα κενό στο μέγεθος μίας παλάμης στα πλάγια του κρεβατιού, ώστε να μην είναι πολύ στενό για κάποιον που θέλει να σκεπαστεί χωρίς να νιώθει δυσφορία.

Μαξιλάρια
Στα διπλά κρεβάτια τα μαξιλάρια έχουν και ένα ασορτί μικρό μαξιλαράκι μπροστά για προστασία και υγιεινή. Επιπλέον η μαξιλαροθήκη πρέπει να είναι αρκετά πιο μεγάλη από το μαξιλάρι και οι γωνίες που περισσεύουν διπλώνονται προς τα μέσα δημιουργώντας ένα κομψό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Για να βρείτε τα καλύτερα λευκά είδη ξενοδοχείων και λευκά είδη σε τιμές χονδρικής για την επιχείρηση σας, με κορυφαία ποιότητα και ασυναγώνιστες προσφορές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΚΕΝΤΙΑ hotel .