Μπλεγμένα σε υποθέσεις αντιθέσεων…

Αν με ρωτάτε τη γνώμη μου για το που είναι πιο ασφαλές να πέσει το σκούρο χρώμα, σας απαντώ δυνατά και με σιγουριά: ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.
Κι αν με ρωτάτε πιο είναι το πιο φιλικό και κατάλληλο υλικό για ένα σκούρο πάτωμα τότε σας ξανααπαντώ: ΤΟ ΞΥΛΟ.
Ειδικά αν σκέφτεστε να κρατήσετε σε ανοιχτόχρωμους τόνους τους τοίχους και την υπόλοιπη επίπλωση του σπιτιού τα σκούρα ξύλα στο πάτωμα δημιουργούν χώρους με εντυπωσιακές, ζεστές και φιλόξενες αντιθέσεις, με δυναμισμό και προσωπικότητα.

Για πάρτε μια ιδέα…

Σε όποιον χώρο και να μπει το σκούρο ξύλινο δάπεδο προσδίδει κύρος και μεγαλοπρέπεια. Φαντάζει τολμηρή επιλογή, μα, σκεφτείτε το λίγο, δεν είναι και τόσο…

Ειδικά για λίγο πιο άνετους χώρους αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Και να έχετε στο νου σας αυτό που θα σας πω: Αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε σκούρες αποχρώσεις στο χώρο σας, το δάπεδό σας είναι το πιο ασφαλές σημείο για αυτές. Όχι φυσικά πως απορρίπτονται σε άλλα σημεία, τα’χουμε πει αυτά. Το δάπεδο όμως είναι το φόντο σας, αυτό που θα αναδείξει τα πάντα στο χώρο σας και σηκώνει άνετα να είναι σκούρο. Ζεστό το χειμώνα, φωτίζεται και “ανοίγει” τους καλοκαιρινούς μήνες.
Και το πιο σημαντικό από όλα, αυτό που με κάνει να το αγαπώ τόσο, είναι πως δημιουργεί τις πιο δυνατές προϋποθέσεις για πρωτότυπα παιχνίδια αντιθέσεων.

Καλημέρα!