Τώρα για το σπίτι το μόνιμο, το καλό, το καθημερινό δεν θα έβλεπα τα υπνοδωμάτια που σου’χω μαζεμένα σήμερα εδώ,  εκτός και αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν καταφέρει και  ζουν εναλλακτικά…

Μα για το εξοχικό σου ή για το σπίτι στο χωριό νομίζω πως δεν υπάρχουν καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις από αυτές.

Ανακύκλωση, επανάχρηση και οικολογία παντού και πάντα προστάζουν και επιβάλλουν, οι μέρες λιτότητας που ζούμε,  αρχές που ορίζουν νέες τάσεις στην καθημερινότητά μας ακόμη και  στους χώρους που ζούμε, και μεις οφείλουμε, αν μη τι άλλο, να τις σεβαστούμε και να τις  κάνουμε για το καλό μας, γρήγορα γρήγορα, μότο ζωής.

Σήμερα κάνουμε αρχή με τα κρεβάτια στο μικρό μας καταφύγιο!!!

Για δες…


Εγώ δεν είμαι αυτή που σου λέει πάντα “μη πετάς τίποτα που το’χεις για παλιό???”
Κατάλαβες γιατί ε??

Καλημερούδια ήρεμα,  γλυκά  και Μεγαλοτριτιάτικα…
Μαρία

Τις φωτογραφίες τις βρήκα στο αγαπημένο FrenchbyDesign…


4 Responses

  1. Αννουλίνα

    Μια Μεγαλοτριτιάτικη καλημερα!!!! Τολμώ να πω πως μου άρεσαν πάρα πολύ οι ιδέες που δημοσίευεσες. Αν και κατά τη γνώμη μου, 1-2 σίγουρα θα μπορούσα να τις βάλω και στο σπίτι το “καλό” κι όχι μόνο στο εξοχικό. Αρκεί βέβαια να συμφωνεί και το έτερον ήμισυ!!!! Γιατί αν του ‘λεγα “αγάπη, φέρε μια παλέτα από το εργοστάσιο καθώς θα ‘ρχεσαι” ίσως να αντιμέτωπιζα μια περίεργη συμπεριφορά! Όπως και να χει, εμένα με άρεσαν!(οταν παρω εξοχικό…..θα εφαρμόσω τις ιδέες!)

    • Maria S. Homelistas

      Βρε Ανουλίνα… Ξεκίνα με κανα παντζουράκι για αρχή, καμμιά πορτούλα, κανένα παραθυράκι…να το δει πιο θετικά ο άνθρωπος….να αισθανθεί τη χαρά της δημιουργίας και άσε την παλέτα για αργότερα!!! Ε μα πια…κατευθείαν τον έστειλες για παλέτα!!!

  2. christin

    Όλες οι παλέτες φανταστικές αλλά εγω ερωτεύτηκα το κρεβάτι με τις 2 λευκές πόρτες, πολύ θεατρικό το βρήκα όλο το σκηνικό, φωτιστικά, σεντόνια , παρκέ ,super.

  3. marin!

    yperoxes paletes k oikonomikes idees!ayth poy grafei love tha teriaze poly se mena!poly omorfa dwmatia!