Ήρθε ή ώρα να περάσετε από το βρεφικό σε ένα παιδικό δωμάτιο;
Από τα πρώτα πράγματα που θα έχει η λίστα σας, είναι είδη σπιτιού, όπως παιδικά σεντόνια, κουβερλί, παπλώματα, πετσέτες κ.τ.λ.

Τι να προσέξετε;

Χρώματα: Ειδικοί λένε ότι αν στο παιδικό δωμάτιο, επικρατούν πολλά χρώματα, αποσυντονίζουν το παιδί. Για αυτό αν θέλετε να επιλέξετε τα παιδικά σεντόνια με έντονα χρώματα, που δελεάζουν και χαροποιούν τα παιδιά έτσι κι αλλιώς, μην βαρυφορτώσετε με χρώματα τις κουρτίνες ή το χαλί.

paidika_sentonia

Το ίδιο ισχύει και για τα παιδικά κουβερλί. Χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για να απομακρύνουν την σκόνη από την επιφάνεια του κρεβατιού. Το καλύτερο λοιπόν είναι να τα τοποθετείτε όλες τις ώρες που το κρεβάτι δεν χρησιμοποιείται και να τα τινάζετε σε καθημερινή βάση. Δείτε μερικές επιλογές από παιδικά κουβερλί.

Το casa new προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από όλα τα παιδικά είδη που χρειάζεται ένα παιδικό δωμάτιο για να είναι ολοκληρωμένο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να κάνετε τις αγορές σας με ευκολία!

Τι θα κερδίσετε;

  1. Ξέρετε τι ψωνίζετε! Η Gant είναι η κατασκευάστρια εταιρεία που θεωρείται εγγύηση στο είδος της και σε όλα τα λευκά είδη που προσφέρει.
  2. Όλα τα είδη είναι ποιοτικά και τα περισσότερα σχέδια είναι δουλεμένα στο χέρι. Μπορείτε να βρείτε όσα σχέδια θέλετε σε όλες τις εποχές του χρόνου.
  3. Οι τιμές είναι συμφέρουσες

Μπείτε στο casanew.gr και πλοηγηθείτε στα πάντα για το παιδικό δωμάτιο