Οι αγορές που κάνουμε στο σπίτι δεν τελειώνουν ποτέ! Πάντα κάτι θα υπάρχει που θα λείπει από τον χώρο και θα πρέπει να το αντικαταστήσουμε. Εσείς πόσο καιρό έχετε να αλλάξετε πόμολα και κουρτινόξυλα, σημαντικές λεπτομέρειες στον χώρο σας; Κάντε μία καλή έρευνα αγοράς προτού αποφασίσετε. Το Tsdeco θα σας δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων του.

pomolo-mesoportas-conset-c1135ror-s03-a01

Πόμολα

Κάντε τις απαραίτητες μετρήσεις στην πόρτα σας, έτσι ώστε να προσδιορίσετε το πάχος της πόρτας για να αποφασίσετε ποιες και πόσες θα είναι οι κοχλίες που θα χρειαστείτε. Ως προς τον τύπο του πόμολου, μπορείτε να βρείτε διαιρούμενα πόμολα, με ξεχωριστό χερούλι, καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Τα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε πρέπει να ταιριάζουν στο concept του κάθε δωματίου και στο στυλ του χώρου σας.

Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα πόμολα, συνήθως είναι το σίδερο, ο ορείχαλκος ή ακόμα και ο χάλυβας. Για την αγορά τους προσέξτε, ώστε η συνολική τους σύνθεση να είναι χοντρή και στέρεα για να αποφύγετε την πιθανότητα φθοράς ή συντήρησης.

Μερικές από τις προτάσεις Tsdeco

pomola K310_0   21_SW

Δείτε όλη την ποικιλία από πόμολα και πομολάκια.

Κουρτινόξυλα

Ένα άλλο διακοσμητικό και παράλληλα χρηστικό στοιχείο για το κάθε δωμάτιο είναι τα κουρτινόξυλα. Οι επιλογές σας είναι πολλές. Μπορούν να αποτελούνται από ξύλο, μέταλλο να έχουν πάνω τους ήρωες της Disney για το παιδικό δωμάτιο ή στο τελείωμά τους να έχουν swarovski.

Μερικές από τις προτάσεις Tsdeco

  KSYLA  ANTIKE_2

Πως να τα καθαρίσετε;

Όσον αφορά τα πόμολα, για να τα καθαρίσετε σωστά πρέπει να τα αφαιρέσετε από την πόρτα. Ένα κόλπο που πλέον χρησιμοποιούν πολλές νοικοκυρές είναι η κέτσαπ. Τρίψτε την και στην συνέχεια σκουπίστε με χαρτί και με σαπούνι.

Όσο αφορά τα κουρτινόξυλα, επιλέξτε ένα ειδικό καθαριστικό σκεύασμα για το υλικό τους.