Στον απόηχο της άνοιξης και στο ξεκίνημα ενός καλοκαιριού, ίσως όχι του πιο ευχάριστου των τελευταίων χρόνων, ένα εξωτικό ταξιδάκι, έσω και νοερό, είναι μια πολύ καλή ιδέα…

Στη νότια ακτή του Μπαλί θα πάμε σήμερα, για να δούμε το “Alila Villas Uluwatu”, ένα ξενοδοχείο που δύσκολα προφέρεις αλλά που εύκολα κρατάς στο μυαλό και στη ψυχή σου.

Με τις ανεξάρτητες βιλίτσες του, όλες με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ινδικού Ωκεανού κάτω από το λαμπερό ζεστό ήλιο, τις υδάτινες διαδρομές του, και την άγρια πράσινη ομορφιά που το περιβάλλει, είναι ικανό να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις μας και να τις οδηγήσει  σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι ηρεμίας και χαλάρωσης.

Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν τοπικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες, παραδοσιακά υλικά και τεχνικές που συνταιριάστηκαν με σύγχρονες , λιτές και απλές γραμμές εσωτερικής επίπλωσης, σε ένα δυναμικό και εύστοχο συνδυασμό ισορροπίας, χάρης και αρμονίας.

Η αρχιτεκτονική ομάδα “WOHA Architects” που κρύβεται πίσω από αυτή την δημιουργία,  έχει την έδρα της στη Σιγκαπούρη ξέρει πώς να τηρεί τις αναλογίες των συστατικών επιτυχίας…

Ξύλο, νερό, πέτρα και ρατάν…

Φως, ανακάλυψη και παιχνίδι…

Ηρεμία, γαλήνη και ομορφιά…

Χρειάζεστε κάτι περισσότερο για τις διακοπές σας;;;

Απολαύστε το!!!
.
.
Χαλαρώσατε λιγάκι;;;