Ροζ του χειμώνα:
Ένα χρώμα σοβαρό και προσγειωμένο που δεν θυμάμαι να σου έχω μιλήσει ξανά ποτέ.

Είμαι σίγουρη πως όταν αναφέρομαι στον όρο “ροζ” στο μυαλό σου έρχεται ένα παιδικό, παιχνιδιάρικο κοριτσίστικο φως, ένα οπωσδήποτε ανάλαφρο χαμόγελο και δύο σίγουρα δροσερά νεανικά χείλη.
Και είναι τόσο έντονος ο δεσμός σου με αυτές τις εικόνες που δύσκολα θα σκεφτείς το ροζ ως κάτι άλλο, ως κάτι ώριμο, μεστό και ζεστό. Ως μία δυναμική και στιβαρή, ας πούμε, χρωματική πρόταση ανανέωσης και διακόσμησης για το σπίτι σου.

Γιαυτό είμαι εγώ εδώ λοιπόν, γνωστό πνεύμα αντιλογίας που τρελαίνεται να “σπάει” τις εικόνες συμβατικών και καθολικών παραδοχών, ειδικά όταν πρόκειται για χρώματα, για να σου πω για άλλη μια φορά πως τα πράματα δεν είναι έτσι όπως τα ξέρεις μέχρι τώρα και ότι σε λάθος κουτάκι του μυαλού σου το έχεις τοποθετημένο το ροζάκι ως χρώμα, μάλιστα, να σου το επιβεβαιώσω κιόλας με τις φωτούλες μου που ακολουθούν, ταυτόχρονα να σου συστήσω ένα άλλο ροζ, στιβαρό και δυναμικό, ένα ροζ του χειμώνα, που, μέσα σ΄όλα, έχω και την αίσθηση πως έχει μονοπωλήσει γενικώς και ειδικώς το ενδιαφέρον μας τελευταία.

Για δες το λοιπόν:

σε υπέροχους συνδυασμός με σκούρο γκρι, με μαύρο, με λευκό και καφέ,
αλλά και κομποζαρισμένο με το νεοεισερχόμενο και βέρι τρέντι στις μέρες μας υλικό του χαλκού.

ροζ του χειμώνα

 

ροζ του χειμώνα

Σε φιλώ γλυκά ροζ του χειμώνα!
Μαρία

οι φωτούλες από εδώ.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://thedecopages.gr/επικοινώνησε/”]Επικοινώνεισε μαζί μας, αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση, το design ή την αρχιτετονική και θα ήθελες να γράφεις για το TheDecopages.gr.[/button]