Αχ!!! Που να τα βάλεις, που να τα βάλεις, τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια σου, που συνεχώς αυξάνονται και όλα τα αγαπάς, και κανένα δε θες να δώσεις, γιατί που ξέρεις, μόδα είναι και γυρνά…και πάλι θα ξανάρθει η ώρα και θα το ζητήσεις εκείνο το ροζ to παντελόνι που σου’κανε bliax ένα χρόνο πριν. Μια ντουλάπα δε μας φτάνει πια…δωμάτιο ανεξάρτητο χρειαζόμαστε για να τα βολέψουμε μα και κει, τόσα που είναι, αν δε μπει μια τάξη πάλι τίποτα δε  βρίσκεις.

Οργανώσου λοιπόν…

 

 

Από εδώ τα παπούτσια τα καλά, τα γοβέ, τα βραδινά, από εκεί οι μπότες οι ψηλές, οι καθημερινές…Από εδώ τα πουκάμισα και οι μπλούζες   και από κει τα μακριά φορέματα και τα πανωφόρια.

Να όπως εδώ…

Ράφια, κουτιά, μπάρες και συρτάρια σε διάφορα μεγέθη στήσε περιφερειακά για όλα αυτά και τοποθέτησε τα μέσα, ανάλογα με το ύψος τους και την εποχή,να τα’χεις όλα γύρω σου και να τα βλέπεις. Μη ξεχάσεις να υπολογίσεις στο σχεδιασμό σου και ένα κομμάτι  για τις τσάντες που πολύ τις παραμελούμε, αλλά θέλουν και αυτές το χώρο τους. Στο κέντρο μια μεγάλη συρταροθήκη δύο όψεων βάλε, για τα πιο μικρά αντικείμενα, εσώρουχα, φουλάρια, ζώνες, γυαλιά, κάλτσες και καλσόν  και το πάνω μέρος της κλείσε το με τζάμι, για να βλέπεις όλα τα κοσμήματα και αξεσουάρ που…ναι μεν έχεις… το’χεις ξεχάσει όμως ότι τα’χεις γιατί πολύ απλά βρίσκονται σε μέρη που δεν τα βλέπεις…


Τοποθέτησε και έναν ολόσωμο καθρέφτη σε κάποιο τοίχο ή ακόμη καλύτερα, έναν μετακινούμενο,  σαν εκείνους τους παλιούς, τους αντικέ, τους ξύλινους , τους οβάλ, ρίξε και ένα σκαμπό μέσα για τις ώρες περισυλλογής του τι να φορέσω αύριο το βράδυ…και έτοιμο το “βεστιάριό” σου!!!

<Κατάλαβες τώρα τι λέω…Αν το έχεις το δωμάτιο για να λειτουρησεις μια γκαρνταρόμπα μέσα του τότε βουρρρ…μη το σκέφτεσαι , ασυζητητί να τη φτιάξεις.


Αν πάλι δεν το’χεις, μεγάλους χώρους-ντουλάπες φτιάξε για τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια σου κι ας σου φαίνονται άδειοι τώρα στην αρχή.


Μεγάλες ντουλάπες, μεγάλα συρτάρια και πολλά ράφια. Λίγο πολύ ισχύουνε τα ίδια όσον αφορά την οργάνωση τους…


Αν όμως ανήκεις κι εσύ στους πολλούς, τους πονεμένους με τα λίγα τετραγωνικά και με τη μία και μοναδική τρίφυλλη ντουλάπα τότε άκου προσεκτικά αυτό που θα σου πω και πάψε να μου στεναχωριέσαι…

Στυλ θα  δώσεις στο ρούχο και στο παπούτσι σου και θα το αφήσεις να διακοσμήσει από μόνο του το σπίτι σου…

Πως;;;

Εγώ  θα σου δώσω μερικές ιδέες τώρα…

 

…και συ θα κάτσεις μετά από όλα αυτά να σκεφτείς τις δικές σου, αυτές που ταιριάζουν στο χώρο σου!!!

Σε φιλώ γλυκά…καλό απόγευμα…