Η φύση αποτελεί μια πρόκληση, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι… Βγείτε λοιπόν έξω σ’αυτήν, κάντε μια πραγματική βόλτα, παρατηρείστε, μυρίστε, αγγίξτε, φανταστείτε και θα ανακαλύψετε υπέροχα πράγματα. Απλά και καθημερινά στοιχεία που μας προσφέρονται με απλοχεριά και που τις περισσότερες φορές τα ξεπερνάμε μη δίνωντας σημασία, μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για νέα πρωτότυπα και χαρακτηριστικά στοιχεία διακόσμησης στο χώρο μας.

Στερεώστε κλαδιά δένδρων επάνω στους τοίχους και χρησιμοποιήστε τα ως αυτοσχέδιους πίνακες ανακοινώσεων. Καρφιτσώστε υπενθυμίσεις, φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά και δημιουργείστε μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα γωνία πληροφοριών.

Χρησιμοποιείστε μεγαλύτερα και πιο επιλεγμένα κλαδιά προκειμένου να κατασκευάσετε ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά κουρτινόξυλα για το εξοχικό σας. Καθαρίστε τα, τρίψτε τα ελαφρά, βάψτε τα στο αγαπημένο σας χρώμα, στερεώστε τα στον τοίχο, επιλέξτε την ανάλογη κουρτίνα και θα ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα…

Κόψτε στα ανάλογα μήκη κλαδιά μεσαίου πάχους, στερεώστε τα στον τοίχο, και στηρίξτε επάνω τους ράφια. Κατασκευάστε με τον τρόπο αυτό αυτοσχέδιες και πολύ προσωπικές εταζέρες και αναδείξτε τα προσωπικά σας αντικείμενα.