Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε 6 ιδέες-διασκευές,
ότι πιο όμορφο για τις μέρες χαράς που κοντοζυγώνουν.
Αφιερωμένο με έμπνευση, φαντασία και πολύ αγάπη!

Για δες…

Διασκευή Νο1:

Αφετηρία. Το κλασσικό, το διαχρονικό, το πρασινοκόκκινο, οξυκόρυφο χριστουγεννιάτικο δέντρο των ονείρων μας, στολισμένο με άσπρα και κόκκινα στολίδια, αγκαλιά με δώρα σε ασπροκόκκινες συσκευασίες και κοκκινόασπρα διακοσμητικά-  ναι αυτό το γνώριμο μα τόσο αγαπημένο, γιατί φέτος  -όπως και κάθε χρόνο άλλωστε- προωθώ κι υποστηρίζω φανατικά το συνδυασμό “άσπρο-κόκκινο”.

Διασκευή Νο2:

Χριστουγεννιάτικο δένδρο σε βερσιόν φωτοκουρτίνας τυπωμένη σε καμβά. Προσέχεις εδώ το μίνιμαλ του δένδρου προ φωτογράφισης να μην είναι φορτωμένο με πολλά στολίδια. Το συστήνω σε χώρους με ύψος, σε χώρους που δεν χωράς να περάσεις από τα πολλά τα έπιπλα, σε τοίχους σκάλας, ακόμη και σε πόρτες!

Διασκευή Νο3:

Αυτό είναι το αγαπημένο δένδρο των παιδιών, μια DIY κατασκευή που προϋποθέτει όμως να έχεις πρόσβαση σε θαλασσόξυλα και συνδυάζεται με λευκά φλισένια διακοσμητκά (προτιμώ ζωάκια και αστεράκια) αλλά και με γραμμκό φωτισμό. Μικρές, λευκές νεράιδες μου, το πήρατε χαμπάρι? …ζυγώνουν τα Χριστούγεννα!!!

Διασκευή Νο4:

Χριστουγεννιάτικο δένδρο-φωτιστικό 2σε1. Κόντρα πλακέ και…σχεδιάζεις το δενδράκι, κόβεις με το πριονάκι, βάφεις και φωτίζεις την πίσω του πλευρά και το ακουμπάς στον τοίχο!! Εξαιρετικό φωτιστικό εφέ για όλες τις ώρες, ιδιαίτερα τις νυχτερινές.

 

Διασκευή Νο5:

Κλαδί δένδρου όπως θα το βρεις στη φύση. Να διαλέξεις ένα στέρεο, καθαρό και μεγάλο κλαδί, να μην διαλύεται. Δε χρειάζεται να το βάψεις, χωρίς βεβαίως να απορρίπτω τη βάφη αν επιμένεις, σε λευκό ή ασημί θα πρότεινα, λίγα, μετρημένα και γεωμετρικά στολίδια να του βάλεις, και να το φωτίσεις με μια σειρά, άτακτα ριγμένα, κίτρινα, και όχι πολύχρωμα φωτάκια.

Διασκευή Νο6:

Εναλλακτικά, αντί για χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείς να στολίσεις μία σκάλα! Ναι, γιατί όχι, στολίζεται και αυτή, ενώ συμπληρώνεται εξίσου εντυπωσιακά με τις πολυαγαπημένες μας φωτιστικές “ψειρούλες”, θέλω όμως προσοχή στην υπερβολή και την υπερφορτωση.

<

Φιλιά

Καλο μεσημέρι

Μαρία

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://thedecopages.gr/επικοινώνησε/”]Επικοινώνεισε μαζί μας, αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση, το design ή την αρχιτετονική και θα ήθελες να γράφεις για το TheDecopages.gr.[/button]