Με ρωτάς αν γίνεται να φτιάξεις ένα βεστιάριο στο υπνοδωμάτιο σου το οποίο επιπρόσθετα είναι και πολύ μικρό. Και σου απαντώ πως, ναι, γίνεται. Γίνεται ακόμη κι αν έχεις ήδη ντουλάπα. Γίνεται ακόμη και χωρίς να σου στοιχίσει τίποτα. Ξέρω πως σε βάζει σε σκέψεις η απάντηση μου αυτή, πως σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως είμαι μια ανόητη που λέει ασυναρτησίες όμως όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

 

Βεστιάριο στο υπνοδωμάτιο: Μετέτρεψε το χάος σε στυλ!

 

Σαφώς γνωρίζω πως όλες μας θα θέλαμε ένα βεστιάριο μέσα στο μικρό μας υπνοδωμάτιο κάτι που μοιάζει αδύνατο κυρίως λόγω των ελάχιστων τετραγωνικών που διαθέτουμε. Επειδή όμως το θέμα είναι καταρχήν ψυχολογικό, (πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας για τα λίγα μέτρα που διαθέτουμε), γιαυτό τι θα έλεγες αν σου πρότεινα να μετατρέψουμε το υπνοδωμάτιο σε βεστιάριο και τούμπαλιν, το βεστιάριο σε υπνοδωμάτιο; Ούτως ή άλλως, υπό μία έννοια,  ήδη χρησιμοποιείς το υπνοδωμάτιο ως βεστιάριο, για ντύσιμο, αποθήκευση και προσωπικό καλλωπισμό. Έχεις μια ντουλάπα, ένα μπουντουάρ για να βάφεσαι, έναν καθρέφτη για σε βλέπεις. Τι άλλο μένει τώρα; Να βαφτίσεις αυτόν το χώρο και ως “βεστιάριο” και να ισχυριστείς πως όπως ντύνεσαι στο υπνοδωμάτιο (κάτι που ήδη κάνεις), από δω και στο εξής θα κοιμάσαι και στο βεστιάριο!

Με δουλεύεις θα μου πεις. Όμως όχι. Για αρχή πρέπει να σου ανεβάσω τη ψυχολογία. Γιαυτό παρ’το αλλιώς και αφέσου στη χαλαρότητα του “όλα είναι μια ιδέα”. Άλλωστε, όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι πολλές οι φορές που οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας οδηγούν στο να βρίσκουμε συνδυαστικές λύσεις. Έτσι κι εσύ. Όταν θα θες βεστιάριο, θα έχεις βεστιάριο. Κι όταν θα θες κρεβατοκάμαρα, θα έχεις κρεβατοκάμαρα. 2 σε 1. Που το κακό;

 

 

Αφού λοιπόν το αποδεχτείς αυτό, πράγμα που είναι και το πιο σημαντικό, ένα μόνο μένει για να το ολοκληρώσεις:

[alert type=white ]Να εκμεταλλευτείς κάθε ελεύθερο τοίχο, κάθε ελεύθερη γωνιά και εσοχή που έχει ο χώρος σου, όσο μικρός κι αν είναι και να κρεμάσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου.
Έτσι. Ελεύθερα, ανοιχτά και προσβάσιμα.
Να τα μετατρέψεις σε στοιχεία διακόσμησης.
Να το κάνεις από άποψη, να χαίρεσαι και να καμαρώνεις γιαυτό. [/alert]

 

 

P.S.: Η μέθοδος εφαρμόζεται και σε μεγαλύτερους χώρους φυσικά, αφού όλα είναι θέμα διάθεσης και στυλ!

Σε φιλώ, ελπίζω να σου έφτιαξα το κέφι!
Μαρία

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://thedecopages.gr/επικοινώνησε/”]Επικοινώνεισε μαζί μας, αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση, το design ή την αρχιτετονική και θα ήθελες να γράφεις για το TheDecopages.gr.[/button]