To μωράκι σας μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα στον κόσμο, αλλά εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, κάνοντας έξυπνες αγορές για το βρεφικό δωμάτιο.

                     Το πρώτο στάδιο των αγορών σας ονομάζεται: Κούνιες!

Ναι! Υπάρχουν πολλές, αλλά με λίγη υπομονή και επιλέγοντας από αξιόπιστη εταιρεία, θα βρείτε την καλύτερη και την φθηνότερη κούνια για το μωρό σας στο ηλεκτρονικά κατάστημα dimasbebe.gr!

Για αρχή πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η κούνια δεν είναι βαμμένη από τοξικά χρώματα, έτσι ώστε να υπερασπίζεται την υγιεινή του παιδιού σας.

  1. Προσέξτε ώστε το κενό ανάμεσα στα κάγκελα να είναι μικρό, τόσο ώστε να μην χωράει το σώμα ή το κεφάλι του παιδιού από τα κάγκελα.
  2. Είναι χρήσιμο η κούνια να έχει ροδάκια, έτσι ώστε να μεταφέρεται εύκολα στον χώρο. Η Κούνια Gipsy 100% μασίφ οξιά από την Casababy είναι μία από τις σταθερά ποιοτικές επιλογές σας, παρέχοντας 3 ευρύχωρα συρτάρια για όλα τα προϊόντα του μωρού σας.gipsy-01-800x800

Ολοκληρώστε την εικόνα της κούνιας, με προίκα μωρού και τα καλύτερα αξεσουάρ:

Προτιμήστε ένα μαλακό και εύκαμπτο μαξιλάρι, για το ευαίσθητο κεφαλάκι του μικρού σας και την κατάλληλη στήριξη του αυχένα. Ένα μωρό μπορεί να λάβει στον ύπνο του μία θέση, η οποία να του δυσκολεύει την αναπνοή. Με το σωστό μαξιλάρι όλα είναι υπό έλεγχο.

Προμηθευτείτε 2-3 κουβερτούλες, για να τις αλλάζετε όταν λερώνονται. Φροντίστε να είναι απαλές, ώστε να τις δέχεται με ευκολία και ασφάλεια το μωράκι σας. Στην μεγάλη ποικιλία προίκας μωρού του Dimas Bebe θα βρείτε κουβέρτα πικέ, fleece, βελουτέ κ.α.

Κάντε, τέλος, μία γενναιόδωρη επιλογή και στα σεντόνια. Φροντίστε να είναι 100% βαμβακερά!

Βρείτε οτιδήποτε ψάχνετε για το βρεφικό δωμάτιο, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Dimas!

Eleni2-870x435