Σε ξεκαθάρισμα γερό και γενικό έχω υποβάλλει τούτες τις μέρες τον κουρασμένο και φορτωμένο υπολογιστή μου και δεν το κρύβω, νιώθω πολύ καλά!
Το συνηθίζω αυτό, κάθε χρόνο και πάντα στην αρχή του.
Το έχω για γούρι να πετάω τα παλιά, λέω πως έτσι θα πάει καλά και ο χρόνος μου. Η επιλογή του τι κρατώ και τι πετώ βεβαίως -μεγάλο μπέρδεμα- δε γίνεται πάντα σύμφωνα με το τι μου χρειάζεται και τι όχι.

Τις περισσότερες φορές γίνεται με βάση τι maresei.
Βλέπεις τα maresei μου είναι πολλά και ποικίλα και συνεχώς αυξάνονται και πληθαίνουν και ξεχειλίζουν τον υπολογιστή μου γιατί το’χω το χούι το κακό και κρατώ τα πάντα, οτιδήποτε κινήσει το ενδιαφέρον μου, όχι μόνο θέματα που αφορούν διακόσμηση αλλά και άλλα, υγεία, μόδα, συνταγές, ταξίδια και δεν μπορείς να φανταστείς πόσα maresei μαζεύονται!
Έτσι λοιπόν και φέτος, για άλλη μια χρονιά, χαμός στο μικροσκόπιο μπήκαν όλα φωτογραφίες, αρχεία, ιστοσελίδες, σελιδοδείκτες, κι εγώ μαζί να προσπαθώ εδώ και μια βδομάδα να βάλω τάξη.

Μέσα σε αυτό το γενικό αρχειακό ξεκαθάρισμα, έπεσα πάνω σε μια ιστοσελίδα…

maresei.gr το ονοματάκι της και μόνο ο τίτλος της μου κίνησε το ενδιαφέρον.
“Όπα!”, είπα, “να κι άλλη με maresei, δεν είμαι μόνο εγώ!”

Βρήκα και τι δε βρήκα σε αυτήν: μουσική, μόδα, μαγειρική, ιδέες διακόσμησης, εικόνες, σκέψεις και προτάσεις, βρήκα τα maresei-girls και ένα καλοστημμένο και ευανάγνωστο σάιτ με ύλη φρέσκια και δροσερή. Το χάζευα ώρες κι ο υπολογιστής μου έμεινε να περιμένει, για την ακρίβεια καθόλου δεν δούλεψα εκείνο το πρωινό.

Ωστόσο πήρα μια σοβαρή απόφαση: Το maresei.gr, είπα, το θέλω κοντά μου, να το παρακολουθώ, να μου φτιάχνει το κέφι και γιατί όχι, να το δείχνω και σε σένα φίλη, μέσα από τις decoσελιδούλες μου!

Επικοινώνησα λοιπόν με τις maresei-girls, γνωριστήκαμε όπως έπρεπε, τα’παμε, τα συμφωνήσαμε και με χαρά μεγάλη έρχομαι τώρα να σου ανακοινώσω ως επίλογο της δημιουργικής ανησυχίας μου πως: Ναι!, το maresei.gr, οι πικάντικές ιδέες του και τα ζουμερά αρθράκια του θα είναι από δω και στο εξής κοντά μας, εδώ στο Thedecopages!

Όσο για το ξεκαθάρισμα του υπολογιστή μου, κατάφερα να το ολοκληρώσω μετά απο δύο μέρες!

unnamed

Καλώς όρισες maresei μου!

Καλημέρα και σε σένα, καλή μας βδομάδα!

Μαρία