Μικρός χώρος αλλά θαυματουργός! Το μπάνιο είναι για το σπίτι ο πιο χρηστικός χώρος, ο οποίος έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, ώστε να είναι άψογα οργανωμένος και να μπορεί να εκπληρώσει τις ανάγκες σας.

Τα μυστικά του τέλειου μπάνιου, αποκαλύπτονται από το TzambaSpiti, το οποίο σας συμβουλεύει και σας προσφέρει τα καλύτερα είδη μπάνιου στις συμφερότερες τιμές.

 1-269x307

Η πολυτέλεια της απλότητας

Μην «φορτώσετε» τον χώρο, με αντικείμενα και είδη που ενδεχομένως δεν χρειάζεστε σε καθημερινή βάση. Όποια και αν είναι η αλλαγή που σκέφτεστε να κάνετε, φροντίστε πάνω απ’ όλα να είναι χαλαρωτική.

Χρωματική ποικιλία ή λευκό;

Εμείνετε στο λευκό χρώμα, όσον αφορά τα έπιπλα. Είναι το χρώμα που έχει συνδεθεί με την καθαριότητα και παραπέμπει σε υγιεινή και φρεσκάδα δύο σημαντικά γνωρίσματα του χώρου αυτού. Για περαιτέρω χαλαρωτικές διαθέσεις οι ειδικοί προτείνουν τα γκρι πλακάκια.

2-269x307

Αξεσουάρ που επιτρέπεται ελεύθερα το χρώμα

Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει με κουρτίνες μπάνιου, που έχουν αποτυπωμένα σχέδια από διάφορα χρώματα και patterns. Διαλέξτε μία κουρτίνα extra απορροφητική, από υψηλής ποιότητας ύφασμα. Δείτε online μία μεγάλη ποικιλία από κουρτίνες μπάνιου που ταιριάζουν σίγουρα και στον δικό σας χώρο!

Οργάνωση και design

H ακαταστασία είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε για το μπάνιο σας. Λόγω των λίγων τετραγωνικών μέτρων, πρέπει να υπάρχει πλήρης τάξη και τακτοποίηση.

Μερικά tips που θα σας βοηθήσουν, είναι:

  1. Καλαίσθητος φωτισμός

Σίγουρα το μπάνιο χρειάζεται δυνατό φωτισμό, όχι όμως ό,τι να ‘ναι. Διαλέξτε φωτιστικά που μπαίνουν και στο ταβάνι και στους τοίχους, ελέγχοντας την σωστή γωνία που θα φωτίζει τον νιπτήρα ή την μπανιέρα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρυθμίσετε έτσι τον φωτισμό σας, ώστε να αυξομειώνει εκεί που επιθυμείτε.

  1. Less is more

Αφήστε αρκετό χώρο ελεύθερο! Αν το μπάνιο είναι έτσι κι αλλιώς μικρό, μην εγκαταστήσετε κι άλλα έπιπλα που θα το στενέψουν. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε χρήσιμα αντικείμενα στον διάδρομο ή σε άλλους χώρους τους σπιτιού. Μία καλή λύση είναι η τοποθέτηση ραφιών, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χώρο. Ακόμα και μέσα στην μπανιέρα, κρεμάστε ραφιέρες, για να έχετε μαζεμένα τα καλλυντικά προϊόντα για το ντουζ σας.

Ευχαριστούμε πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα TzambaSpiti.gr  για τις παραπάνω πληροφορίες!