tsdeco_1

Το μπάνιο, πολλές φορές είναι το πιο υποτιμημένο δωμάτιο του σπιτιού. Ωστόσο, αν το σκεφτούμε καλύτερα είναι και το πιο χρηστικό, καθώς είναι το πρώτο δωμάτιο που επισκεπτόμαστε όταν ξυπνάμε και το τελευταίο πριν κοιμηθούμε… Επομένως, η διακόσμησή του πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή όπως ακριβώς και στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού μας, χρησιμοποιώντας ποιοτικά είδη υγιεινής και μοναδικά αξεσουάρ μπάνιου .

Αναφορικά με τα είδη υγιεινής ξεκινάμε από το μέγεθος του μπάνιου σας. Αναλυτικότερα, αν έχετε ένα μεγάλο και ευρύχωρο μπάνιο τότε επενδύστε σε μια μεγάλη μπανιέρα.tsdeco_2

Αν από την άλλη, έχετε μικρό χώρο τότε καλύτερα να επενδύσετε στην «τεχνητή βροχή» και τις αγαπημένες καμπίνες μπάνιου, οι οποίες έχουν την ικανότητα να καταλαμβάνουν μικρό χώρο και να προσφέρουν μεγάλη απόλαυση.  tsdeco_3

Έπειτα, στα βασικά είδη υγιεινής συγκαταλέγονται και ο νιπτήρας με την λεκάνη. Αναφορικά με τις λεκάνες, η μόδα επιτάσσει την τελευταία τάση τις «κρεμαστές» λεκάνες, οι οποίες ξεχωρίζουν για το απαράμιλλο στιλ τους, καθώς δεν φαίνονται καθόλου οι αντιαισθητικές σωληνώσεις.

tsdeco_4

Έπειτα αναφορικά με τον νιπτήρα, αν έχετε μικρό χώρο καλό είναι να επενδύσετε σε ένα νιπτήρα μπάνιου, ο οποίος θα έχει πολλά συρτάρια ώστε να αποθηκεύετε τα απαραίτητα αντικείμενά σας και να είναι ο χώρος σας πιο τακτοποιημένος και λειτουργικός. Στα περισσότερα περιοδικά διακόσμησης επικρατούν οι πέτρινοι νιπτήρες οι οποίοι φέρνουν την αίσθηση της φύσης στο μπάνιο μας.

tsdeco_5

Όσον αφορά στα απαραίτητα αξεσουάρ μπάνιου επενδύστε είτε σε επιτοίχια, είτε σε επικαθήμενα, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να υπάρχει αρμονία υλικών και χρωμάτων, για ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα. Δώστε έμφαση στις μπαταρίες μπάνιου οι οποίες μπορούν να δώσουν στο χώρο σας μοναδικό στυλ. Δείτε μερικές επιλογές.

tsdeco_6

Τέλος, μην παραλείψετε το χαρτοδοχείο. Επιλέξτε ένα ανοξείδωτο χαρτοδοχείο το οποίο δεν θα χαλάσει, από την υγρασία του χώρου, ενώ ταιριάζει σε κάθε μπάνιο!

tsdeco_8

Κάντε το μπάνιο σας να ξεχωρίζει! Μπείτε τώρα στο TsDeco και αγοράστε τα είδη που χρειάζεστε!