Αυτή η δυόροφη κατοικία, φωτεινή και ανοιχτόκαρδη, βρίσκεται στο Ισπανικό χωριό του El Masnou και ανακαινίστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο των Vive Studio.

Λιτή και απέριττη, με μεσογειακό ταμπεραμέντο και με έμφαση στις λευκές επιφάνειες που καλύπτουν το βασικό της όγκο, η δυόροφη κατοικία αυτή, ξεχωρίζει, κυρίως για τις επιμέρους, στοχευμένες, μικρές αλλά πολύ προσεκτικές της χρωματικές αντιθέσεις.

Πρόσεξε πόσο επιμελημένα περνάει το χρώμα σε στοιχεία-λεπτομέρειες, στους πίνακες, στα μαξιλάρια, στα δάπεδα και στους τοίχους και αν παρατηρήσεις καλά θα νιώσεις κι εσύ αυτό που ένιωσα κι εγώ, πως τελικά, αυτό είναι που της χαρίζει τη μοναδική γοητεία που εκπέμπει.

Κατά τα λοιπά, απλά υλικά, ανοιχτόχρωμα ξύλα, έπιπλα, κατασκευές και αντικείμενα που κινούνται σε τόνους φωτεινούς συνθέτουν το όλο σκηνικό, σε ένα παιχνίδι του μέσα και το έξω, σε ένα ατελείωτο παιχνίδι με το φως!

 

 

 

 

images via…

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://thedecopages.gr/επικοινώνησε/”]Επικοινώνεισε μαζί μας, αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση, το design ή την αρχιτετονική και θα ήθελες να γράφεις για το TheDecopages.gr.[/button]