Ξέρεις, τρελαίνομαι για έξυπνες ιδέες και για απλές εφαρμογές που δίνουν λύσεις σε πρακτικά ζητήματα χωρίς να κοστίζουν ενώ ταυτόχρονα είναι και όμορφες!
Η ιδέα σήμερα είναι απλή.  (Αυτό βέβαια το λες αφού τη δεις, άσχετα που δεν τη σκέφτηκες μόνη σου τόσο καιρό…)

Αφορά ένα ιδιοφυές και πάναπλο σύστημα αποθήκευσης, οργάνωσης και διακόσμησης τοίχων-κάθετων επιφανειών που πραγματικά μ΄εντυπωσίασε και που μπορεί να βρει εφαρμογή σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.

Απαιτεί μια κάθετη επιφάνεια, συνήθως ξύλινη ή μεταλλική, μικρή ή μεγάλη ανάλογα με το χώρο, ένα τρυπάνι και ξύλινους πίρους. Αυτό, στην περίπτωση που προχωρήσεις σε ιδιόχειρη κατασκευή. Αλλιώς, μπορείς να προμηθευτείς τα προϊόντα που θα δεις παρακάτω, στο λινκ που θα σου δώσω στο τέλος του άρθρου μου.

Για δες όμως τι εννοώ…

hanging_walls_1 hanging_walls_9 hanging_walls_2 hanging_walls_10 hanging_walls_7

 

Μία κάθετη επιφάνεια με κυκλικές υποδοχές σε όλο της το σώμα, ξύλινοι πίροι που τοποθετούνται σε επιλεγμένα σημεία και που χρησιμοποιούνται είτε ως στοιχεία ανάρτησης, είτε ως βάσεις για μικρά ράφια, αποτελεί το βασικό σκεπτικό.
Από κει και πέρα μένει μόνο να το κατασκευάσουμε και να το προσαρμόσουμε στο χώρο που θέλουμε…

.

hanging_walls_6 hanging_walls_8 hanging_walls_4 hanging_walls_11 hanging_walls_5Τα βρήκα εδώ όπου υπάρχουν και όλα τα σχετικά λινκ σε περίπτωση που θες να αγοράσεις έτοιμο κάποιο από αυτά…

Προσωπικά, αποχωρώ γοητευμένη, και σε φιλώ!
Μαρία