Μανούλα με τρία παιδιά παρακαλώ, η ιντεριορίστα  Bárbara Sindreu αποφάσισε, για τους δικούς της προφανείς λόγους να εργαστεί στο σπίτι. Έτσι, μετέτρεψε το σαλόνι της σε τρία σε ένα χώρο εργασίας-καθιστικό-τραπεζαρία, σε ένα μοναδικά άνετο και φιλόξενο χώρο όπου εκεί δέχεται πια τόσο τους πελάτες και τους συνεργάτες της όσο και όλους τους αγαπημένους της φίλους.
Γήινο, ζεστό περιβάλλον, με μια κάτοψη πολυγωνική, που παρεκλίνει του τυπικού και άκρως συνηθισμένου παραλληλόγραμμου, με αρκετό ύψος στο χώρο, με μπαλκονόπορτες που αγκαλιάζουν το καθιστικό και βλέπουνε στον κήπο, με υπέροχες, παραδειγματικές-κλέβε-ιδέες-κουρτίνες, με μια τεράστια ολοτοίχια βιβλιοθήκη κι ένα XL παραλληλόγραμμο τραπέζι από φυσικό ξύλο, το σαλόνι-γραφείο της Bárbara σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί είτε το κρίνεις ως φίλος είτε ως πελάτης είτε ως απλός παρατηρητής.

Για δες…

Μου άρεσαν επίσης πολύ, τα τονίζω και τα υποσημειώνω:
ΕΝΑ: Το παιδικό δωμάτιο με την σούπερ τριπλή κουκέτα
ΔΥΟ: Το υπνοδωμάτιο, όλο ασυζητητί, χρώματα, υφές, φως, ιδιαιτέρως όμως, ζήλεψα πολύ την πολυθρόνα
ΤΡΙΑ και κλείνω με αυτό: Η τόλμη και η αποφασιστηκότητα του συνεχίζουμε να προσπαθούμε, να δουλεύουμε και να δημιουργούμε με μεράκι, όσο και όπως μπορούμε και ποτέ μα ποτέ δεν τα παρατάμε, παρά τις όποιες δυσκολίες (παιδιά, οικονομικά κλπ. κλπ.) και πιθανές αναποδιές.

Πολλά φιλιά, όμορφη βδομάδα να έχουμε!

Μαρία

το βρήκα εδώ…