Μια κομψή και όμορφη κουζίνα και μια τραπεζαρία σε συνέχεια, ανοιχτή και μεγάλη, μαζί κι οι δυο σε ενιαίο χώρο με το καθιστικό, σε ένα open space loft σου έχω σήμερα εδώ κι ένα ψιλοφρικάρισμα, δεν το κρύβω, το έφαγα πάλι!
Όσο για σένα, συμβουλή σου δίνω, μην την περάσεις γρήγορα. Πρόσεξε την. Πρόσεξε την ακόμη κι αν δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ στη ζωή σου να ζήσεις σε ένα loft. Πρόσεξε την γενικώς. Πρόσεξε τη διάταξή της, τη σχέση της με το τραπέζι του φαγητού αλλά και με τον υπόλοιπο χώρο, τον λιτό και φίνο σχεδιασμό της και την κατασκευαστική της αρτιότητα που μόνο χώρο κουζίνας δε θυμίζει, τις ζεστές της αποχρώσεις της, τα επίπεδα και την εναλλαγή των υλικών της, το φωτισμό και τα γραφιστικά που την πλαισιώνουν, πρόσεξέ τα όλα καλά, πολύ καλά, γιατί νομίζω πως θα βρεις πολλά, πάρα πολλά, μικρά και μεγάλα, χρήσιμα και έξυπνα, όλα ένα κι ένα να τα φυλάξεις στο κουτάκι της καρδιάς σου!

kitchen_and_dinning_1 kitchen_and_dinning_2 kitchen_and_dinning_3 kitchen_and_dinning_4 kitchen_and_dinning_5 kitchen_and_dinning_6 kitchen_and_dinning_7 kitchen_and_dinning_8Χωρίς άλλα σχόλια, ειλικρινά ακόμη προσπαθώ να συνέλθω!

Σε φιλώ!
Καλημέρα!
Μαρία

via…