Κουζίνα χωρίς ντουλάπια με ρωτάς αν γίνεται, κάτι σα να λέμε δηλαδή υπνοδωμάτιο δίχως κρεβάτι, καλά το καταλαβαίνω;

Η κοινή λογική λέει πως όχι, διότι που θα βάλεις τις κατσαρόλες σου και τα κουζινικά σου, τα πιάτα σου και τα μαχαιροπίρουνα σου, που θα αποθηκεύσεις το σούπερ μάρκετ και τη μαναβική σου; Στο σαλόνι; Ε, όχι φυσικά!
Κατηγορηματικά λοιπόν, ότι και να σου πούνε κουζίνα χωρίς ντουλάπια δεν υπάρχει με τίποτα!

Εκείνο όμως που υπάρχει και που είναι πολύ καινούριο ως τάση, που είναι πολύ μοδάτο και trendy και που οφείλεις να γνωρίζεις είναι η κουζίνα χωρίς ΕΠΑΝΩ ντουλάπια.

κουζίνα-ντουλάπια

Μια σύγχρονη και βέρι έλεγκαντ βερσιόν μιας τυπικής κουζίνας που ορίζει τους αποθηκευτικούς της χώρους σε οποιοδήποτε άλλο σημείο εκτός από το χώρο πάνω από τον πάγκο εργασίας της!

 

Αυτόν, τον αφήνει εντελώς ελεύθερο, να αναπνέει, τον “αποσυμπιέζει” κι έτσι εντείνεται η αίσθηση του ύψους στο χώρο.
Επιπλέον, δημιουργεί μια δυναμική επιφάνεια προς επεξεργασία, όπου εκεί μπορείς να εκτονώσεις όλες τις στυλιστικές σου διαθέσεις, να δώσεις χρώμα, ύφος και προσωπικό στυλ στο χώρο σου.

 

Αν λοιπόν είσαι τυπάκι εναλλακτικό, ακόμη καλύτερα αν διαθέτεις και σπιτάκι με αρκετά τετραγωνικά και έχεις την πολυτέλεια να απλωθείς σε αυτό και κυρίως αν ακολουθείς τις τελευταιες τάσεις της μόδας, τότε νομίζω πως μία κουζίνα χωρίς επάνω ντουλάπια είναι μια πολύ-πολύ καλή και must επιλογή για σένα!

 

Σε φιλώ!
Μαρία

οι φωτούλες από εδώ…

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://thedecopages.gr/επικοινώνησε/”]Επικοινώνεισε μαζί μας, αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση, το design ή την αρχιτετονική και θα ήθελες να γράφεις για το TheDecopages.gr.[/button]