Έλα Παρασκευούλα μου γλυκιά, ένα σπίτι νεορομαντικό, σου έχω για σήμερα,  ανοιχτόχρωμο, με λάιτ κλασσκή διάθεση και πολλά tribal στοιχεία. Τώρα πως συνδυάζονται όλα αυτά θα μου πεις, και θα’χεις δίκιο, αλλά νομίζω θα το αντιληφθείς και μόνη σου καθώς θα ρολάρεις προς τα κάτω τις εικόνες, ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους είναι ένα και μοναδικό στοιχείο με επικυρωμένη και αναμφισβήτητη δύναμη και με μόλις τρία γράμματα…το ΦΩΣ!!
Πρόσεξέ το λοιπόν προσεκτικά, αυτή η αίσθηση του “μέσα” που ταυτόχρονα είναι και  “έξω”, αυτή η διάθεση της συνέχειας και το άπλωμα προς τη φύση, σου το έχω ξαναπεί, με γοητεύει αφάνταστα, όπως με γοητεύει επίσης η αίσθηση του να νιώθω σαν μία κούκλα ντυμένη στα λευκά, που περιφέρεται με αυτοπεποίθηση στο κουκλόσπιτο της, από το καθιστικό στο υπνοδωμάτιο, κι από κει, με ηρεμία και σιγουριά, στον κήπο ή στην πισίνα…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σνιφφφ… Είναι τόσο τέλειο για να είναι αληθινό!!

Καλό Σ/Κ!
Μαρία.

Το βρήκα εδώ…

2 Responses

  1. christin

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΙΩΣ…ΑΛΛΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ MINIMAL ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΑΚΙ