Ένα ταξιδάκι θα πάμε σήμερα, όχι πολύ μακριά….εδώ, στη δική μας πανέμορφη και αγαπημένη Μύκονο, για να απολαύσουμε ένα ξενοδοχείο, ιδανική επιλογή για τη διαμονή στις διακοπές μας….
Το “Cavo Tangoo”, είναι χτισμένο, αμφιθεατρικά, σε μια βραχώδη πλαγιά με θέα το Αιγαίο πέλαγος και το νησί της Δήλου που ξεχωρίζει αχνά στο βάθος του τοπίου, λίγο έξω από τη Χώρα της Μυκόνου.
Ανακαινίστηκε το 2007, για να μετατραπεί σε ένα αρχιτεκτονικό κατάλευκο στολίδι, φωτεινό κι ελληνικό, μοναδικά δεμένο με το φυσικό τοπίο που το περιβάλλει, ένα στολίδι που αντανακλά το φως  και ξεχωρίζει στο γαλάζιο φόντο, ένα στολίδι φτιαγμένο με έναν γενναίο σεβασμό στις τοπικές κατασκευαστικές παραδόσεις, για τις οποίες η πατρίδα μας είναι περήφανη.
Με τα κατάλευκα δωμάτια του, τις λειτουργικές σουίτες του-όλες με τη δική τους πριβέ πισίνα-, με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, με spa center, αίθουσα γυμναστικής και με ένα μοναδικό lounge bar δίπλα από την πισίνα, φιλοδοξεί να κλέψει την καρδιά μας και να κάνει τις διακοπές μας ξεχωριστή εμπειρία ζωής…
Εμείς δε θα σας πούμε τίποτα άλλο… Στη μέση ενός μάλλον πρόωρου καύσωνα, θα σας αφήσουμε να ταξιδέψετε σε αυτό, και να δροσιστείτε από την ομορφιά του.
Γιατί έχει και η Ελλάδα μας τις χάρες της,  και πιστέψτε μας… είναι πολλές!!!
Πατήστε <<<εδώ>>> αν θέλετε να μπείτε στο site του ξενοδοχείου…
Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε  στο yatzer…ευχαριστούμε πολύ…