Ο Tom Dixon και τα “λαμπάκια” του…

 Ο Tom Dixon που λες, αν δεν τον ξέρεις ήδη φυσικά, είναι ένας Άγγλος σχεδιαστής, βιομηχανικός σχεδιαστής για την ακρίβεια,  που έχει ασχοληθεί κυρίως με έπιπλα και αντικείμενα εσωτερικού χώρου. Έχει καταφέρει να γίνει πάμπλουτος με μια αυτοκρατορία που έχει για μαρκίζα την ονοματάρα του και πολλοί θα τον ζήλευαν γιαυτό. Όμως το πιο πετυχημένο του, το πιο εμπορικό του, το πιο ινταστριάλε αντικείμενο του, αυτό που απογείωσε τις πωλήσεις του και που τον έκανε πασίγνωστο, ακόμη και σ΄εκείνη την υπέροχη και μοναδική “κουτσή Μαρία” είναι τα φωτιστικά του!
Τα γκαζολαμπάκια του που λέω κι εγώ, αυτά τα πολυτελή και ταυτόχρονα σπορ λαμαρινάκια του, που τρύπωσαν παντού, σε μαγαζιά, σπίτια και γραφεία, που δικαιώνουν και τη πιο υψηλή απαίτηση και που στέκονται σε κάθε χώρο, ανεξαρτήτως στυλ και αισθητικής και κυρίως σε αυτά τα μαύρα τα μονοφωτάκια, αυτά με το χρυσαφί εσωτερικό,  τα οποία έχουν αντιγραφεί κατά κόρον, έχουν κατακλείσει την αγορά και που ναι, βγαίνουν και σε άλλα χρώματα!!!
Οπότε… το σημερινό ποστ είναι αφιερωμένο εξαιρετικά σε αυτά και μόνο σ’αυτά!!!

Κι αν θες να δεις και να μάθεις κι άλλα για τον Tom, να ενημερωθείς και για τα υπόλοιπα φωτιστικά και λοιπά προϊόντα του,
…για τζαμπ οβερ χίαρ!!!

Σε φιλώ, να περάσεις υπέροχα το τριήμερο!!!

Μαρία