ilia-35-maksilarothikes

Πλησιάζουμε σιγά σιγά στον χειμώνα και ο καιρός αρχίζει να κρυώνει, οπότε είναι η κατάλληλη εποχή για παπλώματα και παπλωματοθήκες. Ξεχάστε τα παλιά ντεμοντέ φθαρμένα λευκά είδη που έχετε στην ντουλάπα. Η νέα σεζόν θέλει δραστικές αλλαγές και ανανέωση στο κρεβάτι και την ζωή σας.

Δώστε νέο στυλ στον χώρο σας επιλέγοντας τα κορυφαία επώνυμα παπλώματα και παπλωματοθήκες ασυναγώνιστης ποιότητας που θα βρείτε σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές και συγκλονιστικές προσφορές μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.

Μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα λευκά είδη, από κορυφαία brands του χώρου, όπως Anna Riska, KENTIA, Αιγαίον, Versace και Guy Laroche σας περιμένουν να τα αποκτήσετε σε τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Σας παρουσιάζουμε τα top sellers κομμάτια του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σε παπλώματα και παπλωματοθήκες για να είστε και φέτος μέσα στη μόδα.

Απαλό σκέπασμα

Από την μεγάλη ποικιλία σε παπλώματα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, κάνει θραύση το Happy Line Prints της DAS HOME σε χαριτωμένο μωβ χρώμα, με λεπτομέρειες από λουλουδάκια και κομψό σχέδιο.

40190929336_4

 

Στυλ και κομψότητα στην κρεβατοκάμαρα

Ντύστε το καινούργιο σας πάπλωμα με τις πιο στυλάτες παπλωματοθήκες επώνυμης ποιότητας και μοναδικής αισθητικής. Top seller στην κατηγορία της, έχει αναδειχθεί η απίθανη παπλωματοθήκη Prestige Line Prints 1556 της DAS HOME με απαλό γκρι και ροζ χρώμα ιδανικό για ένα χαριτωμένο δωμάτιο με όμορφη ατμόσφαιρα.

50210521556_0

Δώστε στο υπνοδωμάτιο σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει και να είναι μέσα στην μόδα, χαρίζοντας σας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τα πιο ποιοτικά λευκά είδη στις καλύτερες προσφορές της αγοράς. Κάντε σήμερα τις σωστές επιλογές και αποκτήστε επώνυμα παπλώματα και παπλωματοθήκες κορυφαίων brands σε τιμές σοκ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και αποκτήστε με ένα κλικ τα καλύτερα λευκά είδη μέσα από μία τεράστια συλλογή.