MOBILTURI FRONTALE VARIANTE OGGETTI 0008

Η κουζίνα για πολλούς είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού! Ενώνει όλη την οικογένεια στα γεύματά τους και προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στην νοικοκυρά και μαγείρισσα.

Οφείλει να είναι λειτουργική, αισθητικά όμορφη και ευρύχωρη!

Οι διακοσμητές της εταιρείας με έπιπλα κουζίνας Kitchen Style σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις που θα απογειώσουν τον χώρο της γαστρονομίας:

Διαμόρφωση

Ας κοιτάξουμε αυτό το δωμάτιο με τα μάτια της νοικοκυράς…

Ένας μεγάλος και μονοκόμματος νεροχύτης είναι ότι πρέπει όχι μόνο για το πλύσιμο των πιάτων αλλά και για την προετοιμασία των γευμάτων σας. Αποφύγετε καλύτερα τις διπλές γούρνες και τοποθετήστε έναν ενιαίο νεροχύτη και σπιράλ αποσπώμενη βρύση για να εξασφαλίζετε όλα τα πλεονεκτήματα.

Επιλέξτε έπιπλα κουζίνας, κατασκευασμένα με ποιοτικά υλικά για να μπορείτε να τα χαίρεστε για χρόνια. Με μία καλή έρευνα αγοράς, μπορείτε σίγουρα να βρείτε σε καλές τιμές έπιπλα κουζίνας ταιριαστά και ποιοτικά.

Αναπόσπαστο κομμάτι με τα έπιπλα, είναι οι οικιακές συσκευές, οι οποίες πρέπει να ταιριάζουν με τα χρώματα και τα υλικά της κουζίνας σας. Καλό είναι να επιλέγετε μη ενεργοβόρες συσκευές, ώστε να έχετε χαμηλή κατανάλωση στο ρεύμα.

Διακόσμηση

Εδώ τα πράγματα μπορεί να περιπλέκονται, αφού τα γούστα ποικίλλουν. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να υπάρχει χρωματική αρμονία και να μην επικρατούν πάνω από 3 χρώματα στον χώρο εκτός αν πρόκειται για την ίδια απόχρωση.

Αν η κουζίνα σας είναι στον ίδιο χώρο με το σαλόνι, πρέπει για την επιλογή των επίπλων της να είστε πολύ προσεκτικοί, αφού πρέπει να εναρμονίζεται πλήρως με το στυλ και τα χρώματα του σπιτιού.