Πες μου τι να πω όταν συναντώ τέτοιους χώρους?? Πως χρίζουν επαγγελματικών συμβουλών διακόσμησης??? Πως χρειάζεται να πάει κάτι παραπέρα, να μπει κάτι παραπάνω ή να βγει κάτι άλλο για να δείξει ακόμη πιο τέλειο??? Αφού μιλάει το πράγμα από 40 χιλιόμετρα μακριά, ορισμένες από σας το’χετε το καλλιτεχνικό να ρέει άφθονο στο αίμα σας σε σημείο να δίνετε μαθήματα υπεροχής!!!

Υφές,  σχήματα, χρώματα, εντάσεις, αντιθέσεις,  αναλογίες, αρώματα, ευασθησίες…όλα υπάρχουν σε αυτό το μικρό σπιτάκι-σοφίτα που ουδεμία αμφιβολία χωράει πως πρόκειται για έργο γένους θηλυκού…

Αν ήθελα να πιαστώ με σχόλια προκειμένου να βρω στοιχεία να το κακολογήσω θα μπορούσα να σου πω με τραχιά αργή φωνή πως:  “Ναι…βλέπω σημεία που είναι κακοκατασκευασμένα….”  και επίσης … “Στερείται  παντελώς σχεδιασμού και εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας…” και τελοσπάντων διάφορα άλλα τέτοια αφ’υψηλού βαρύγδουπα… Όμως εγώ το μόνο που βλέπω σε αυτή τη σοφιτούλα, αυτό που που μ’έκανε να τη θαυμάσω και  να τη ξεχωρίσω, είναι μια απέραντα γλυκιά αύρα, τόσο ζωντανή και δημιουργική, τόσο χαρούμενη και ξεχωριστή που να σου πω την αλήθεια μου, αν και δε με συμφέρει καθόλου να το λέω αυτό, σκασίλα μου μεγάλη αν μπήκε ή δεν μπήκε εκεί μέσα χέρι διακοσμητή! Καλώ  λοιπόν ήρεμα και σοβαρά, όλες εσάς, τις  ξεχωριστές και υπέροχες υπάρξεις, που ξέρω  πως κρύβετε πολλά, μικρά και μεγάλα μυστικά μέσα σας να.. αφεθείτε!!! Να πιστέψετε στον εαυτό σας , να ακούσετε τις αισθήσεις σας, να εμπιστευθείτε τις ευασθησίες σας, να χαλαρώσετε, και σιγά σιγά, με ατέλειες ή χωρίς, είμαι σίγουρη, θα το φτιάξετε κουκλάκι το μικρό σας σπιτικό!!!

Μια μικρή σοφίτα-σπιτάκι λοιπόν, με πολλή αγάπη…

Χαρείτε την κι εσείς όπως την χάρηκα κι εγώ…

 

 

 

 

 

 

 

Βραδινό το post για σήμερα και λέω τελικά να το καθιερώσω από δω και πέρα…βγαίνει πιο εύκολα!!!

Φιλιά καληνύχτας

Μαρία

via


2 Responses

  1. Γιωτα

    καταπληκτικο ειδικα το σαλονι υπεροχο!! που μπορω να βρω τετοια μαξιλαρια
    και τους καναπεδες? που να υποθεσω ειναι με στρωμα ε?