Γιατί να χρησιμοποιήσω μια θεματική φωτοταπετσαρία ή ένα αυτοκόλητο τοίχου

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς της διακόσμησης, τις απαιτήσεις του μνημονίου και τις ανάγκες της καλής διάθεσης, τύφλα να’χουνε τα έπιπλα τα ακριβά, τα ντηζαΙνάτα και τα χειροποίητα, τύφλα να έχουνε τα γυαλιστερά, τα σατέν και τα βελούδα τα υφάσματα, τύφλα να έχουνε οι πορσελάνες και τα ασημικά μπρος σε μια υπέροχη, υπερτεράστια και υπεράρτ  digital εικόνα!! Σου το λέω με κάθε σιγουριά και έχωντας πλήρη συνείδηση των καταστάσεων που ζούμε αλλά και της ψηφιακής εποχής την οποία διανύουμε: Δεν υπάρχει καλύτερος και πιο οικονομικός τρόπος για να κάνεις το σαλόνι σου -ή και οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο θες δηλαδή, να μείνει αξέχαστο και να το συζητάει ο μισός λαός, δεν υπάρχει πιο εύκολος, γρήγορος και καθαρός τρόπος για μια “τσατ-πατ” ανακαίνιση με άποψη και στυλ, από την προσθήκη μιας σωστά επιλεγμένης φωτοταπετσαρίας, ή ενός πόστερ μεγάλου μεγέθους ή κάποιου θεματικού αυτοκόλλητου.

Σημαντικά προτερήματα της μεθόδου:
1. Δημιουργεί χώρους με ατμόσφαιρα, άποψη και χαρακτήρα
2. Μαγνητίζει το βλέμα και ην προσοχή
3. Μας φτιάχνει τη διάθεση

4. Μας κάνει να ξεχωρίζουμε
5. Μας μεταδίδει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και σιγουριά
6. Δεν μας αδειάζει τις τσέπες
7. Δεν μας κουράζει, ούτε μας ταλαιπωρεί κατά την τοποθέτησή του

Για δες τι εννοώ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εφάρμοσέ τες σε λείες επιφάνειες και σε ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ μέγεθος. Ναι! Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο δυναμικό το αποτέλεσμα! Μην το τσιγκουνευτείς αν χρειαστεί να το πληρώσεις λίγο παραπάνω, βλέπεις η τιμούλα τους εξαρτάται από το μέγεθός τους, παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου απαγορευτική.

Αααα…. και να μην ξεχάσω να σου πω πως αυτά που σου δείχνω σήμερα είναι από το Pixers!!
Επίσης να σου θυμίσω και το διαγωνισμό μας..

Και τέλος, όπως κάθε φορά, να σου στείλω διαδικτυακώς τα φιλιά και την αγάπη μου μήπως και βοηθήσουνε λιγάκι να φτιάξει η μέρα σου!!

Μαρία

One Response

  1. xeirotexno

    μ αρεσει πολυ η ιδεα των αυτοκολλητων!!! πολλες απο αυτες που ειδα θ ηθελα να τις ειχα σπιτι μου!!!