Το σαλόνι είναι για το κάθε σπίτι ο μεγαλύτερος χώρος που υπάρχει και συνήθως ο χώρος υποδοχής αφού η σύγχρονη αρχιτεκτονική θέλει το καθιστικό να είναι το πρώτο μέρος που συναντάει ο επισκέπτης μόλις ανοίγει την πόρτα του σπιτιού. Ο ALFA Saloni Athanasiou σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε, ανακαινίσετε και αναδιαμορφώσετε αυτόν τον βασικό χώρο με σαλόνια και γωνιακούς καναπέδες στην καλύτερη ποιότητα.

2 πανέμορφοι διθέσιοι καναπέδες

 el-greco

Αν θέλετε ο χώρος σας να είναι άνετος, να δείχνει μεγαλύτερος -ακόμα και αν διαθέτει πολλά τετραγωνικά- και να μπορεί να δεχθεί κι άλλα μικροέπιπλα χωρίς να καταλαμβάνεται όλος ο χώρος, επιλέξτε να δημιουργήσετε μία περιοχή συζήτησης με δύο minimal σαλόνια. Οι καναπέδες El Greco είναι στην διάθεσή σας!

Basic γωνιακός καναπές που ταιριάζει σε όλα τα στυλ

basic

Οι γωνιακοί καναπέδες είναι πρακτικοί από μόνοι τους. Ο λόγος είναι απλός: γεμίζουν αμέσως την ανεκμετάλλευτη γωνιά του σαλονιού σας, χωρίς να σας «κλείνουν» τον χώρο. Ο καναπές Basic ταιριάζει τόσο σε ένα μοντέρνο όσο και σε ένα κλασικό σαλόνι. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας υλικά που αντιστέκονται στην φθορά και είναι ενισχυμένος με ύφασμα passe partout για κάθε στυλ. Ενισχύστε την εμφάνισή του με μαξιλάρια φιγούρας!

Minimal και στο πιο εύκολο χρώμα!

fun-big-high

Το μπεζ θεωρείται ένα από τα βασικά χρώματα, στα οποία πατάνε όλοι οι designers προκειμένου να διαμορφώνουν τον καμβά του σπιτιού. Ο καναπές Fun είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά έπιπλα που δένει αρμονικά με το εμπριμέ σχέδιο στο τελείωμά του, δίνοντας έναν μοντέρνο χαρακτήρα στον χώρο σας.

Πριν επισκεφθείτε το ALPHA Saloni, σχεδιάστε τον χώρο σας!

Η εταιρεία μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Alfa Saloni Athanasiou, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε με διαδραστικό τρόπο, πως πρόκειται να είναι ο χώρος σας με τον καναπέ που έχετε επιλέξει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τα έπιπλα όπως θέλετε στην οθόνη του υπολογιστή σας!