Σε αναζήτηση καλοκαιρινού, δροσερού και οικολογικού καταφύγιου επιδίδομαι το τελευταίο διάστημα, μετά μανίας θα έλεγα μάλιστα. Ναι. Το κάνω σου λέω, κυρίως όμως από χόμπι, μιας και δεν  είμαι καθόλου σίγουρη πως θα τα καταφέρω τελικά να πάω κάπου. Κλαψ…-το κλαψ για την σκληρή και άδικη πραγματικότητα.
Το όνειρο όμως για τον επίγειο παράδεισο, και… Γιούπι!!! (-το γιούπι είναι για το όνειρο το μοναδικό, για το όνειρο το ζηλευτό), που να χτυπιέσαι, δεν το χάνω ούτε και το χαρίζω σε κανένα.
Μόνο το μοιράζομαι.
Διότι είμαι και πολύ άνθρωπος της προσφοράς!

Σέριφο πάμε λοιπόν, ετοιμάσου, στο COCO-MAT Eco Residences στη περιοχή Βαγιά και στη μαγευτικότερη παραλία του νησιού που, εκτός όλων των άλλων, από το 2000 συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραλίες Natura….
Για δες…

coco_mat_serifos_1 coco_mat_serifos_2 coco_mat_serifos_3 coco_mat_serifos_4 coco_mat_serifos_5 coco_mat_serifos_6 coco_mat_serifos_7 coco_mat_serifos_8 coco_mat_serifos_9 coco_mat_serifos_10 coco_mat_serifos_11 coco_mat_serifos_12 coco_mat_serifos_13 coco_mat_serifos_14 coco_mat_serifos_15 coco_mat_serifos_16 coco_mat_serifos_17 coco_mat_serifos_18 coco_mat_serifos_19 coco_mat_serifos_20 coco_mat_serifos_21 coco_mat_serifos_22 coco_mat_serifos_23 coco_mat_serifos_24 coco_mat_serifos_25 coco_mat_serifos_26 coco_mat_serifos_27 coco_mat_serifos_28 coco_mat_serifos_29 coco_mat_serifos_30Και τώρα πες μου…
Έρχεσαι μαζί?

Σε φιλώ
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!