Ο Αμερικανός designer Karim Rashid παρουσίασε κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης “design weeek 2010”, στο Μιλάνο, το ‘smart-ologic Corian® living’ ένα project εσωτερικού χώρου κατοικίας που το δημιούργησε σε συνεργασία με την DuPont™ Corian®.

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από corian, -από αυτό το σύγχρονο, εύπλαστο και ανθεκτικό υλικό-, αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για τις δυνατότητες του υλικού, ενώ ταυτόχρονα προωθεί μια εναλλακτική, υψηλής τεχνολογίας, πρόταση ζωής, που κινείται ανάμεσα στις ήπιες οργανικές φόρμες και τις φουτουριστικές γραμμές.

Οι συνεχόμενες καμπύλες επιφάνειες που  συνιστούν το χώρο είναι κατασκευασμένες από επιλεγμένες σειρές της εταιρείας με φυσικά και ανακυκλώσιμα χαρακτηριστικά, χρησιμοποιούν κάποιες από τις παστέλ  αποχρώσεις του υλικού, ενώ ενισχύονται χρωματικά, τοπικά και συνολικά, από μελετημένο φωτισμό με λάμπες LED υψηλής αποδοτικότητας και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Χαρείτε λοιπόν, αυτό το έξυπνο και πρωτοποριακό περιβάλλον κατοικίας, με τη θετική, ενδιαφέρουσα, αισθησιακή και αρτίστικη ακτινοβολία που γεννήθηκε από τη συνεργασία αυτή, και πείτε μου…δεν είναι όμορφο να ξεκινάς το μήνα σου με νέες αισιόδοξες και δημιουργικές ιδέες;;

 

Για περισσότερα πατήστε εδώ…