Για όλους εσάς , τους λάτρεις της εξοχής, της φύσης, της απλής ζωής  και των ρομαντικών στιγμών ένα είναι το στυλ που σας αντιπροσωπεύει…

Και αυτό ακούει στο όνομα “country style”, εμπνευσμένο κατά κύριο λόγο από την αγγλική και γαλλική ύπαιθρο, παρουσιάζεται σε διαφορετικές μορφές, αναλόγως με τη χώρα που εμφανίζεται.

Χαρακτηριστικό του στυλ είναι καταρχήν το λευκό χρώμα και γενικότερα όλοι οι υπόλευκοι τόνοι, τα μισοφθαρμένα έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία, τα παλαιωμένα, ντεκαπέ ξύλινα δάπεδα, τα φωτεινά, λουλουδάτα υφάσματα και τα παστέλ χρώματα στους τοίχους και στις επιφάνειες, οι ξύλινες ραμποτέ ανοιχτόχρωμες επενδύσεις των τοίχων, στοιχεία που όλα μαζί δημιουργούν χώρους φωτεινούς, γήινους, ξεκούραστους, ρομαντικούς και  ήρεμους, χώρους μέσα στους οποίους μπορείς να χαλαρώσεις, να αφουγκραστείς τη φύση και το γύρω περιβάλλον.

Ένα στυλ που η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει  το καθιστά  ιδανική επιλογή για σπίτια  στην ύπαιθρο. Μπορείς άνετα να δώσεις country ύφος στο εξοχικό σου, με την αγορά σύμμαχο,  μιας και σ’αυτή μπορείς να βρεις εύκολα μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ οικονομικές τιμές, Αν πάλι δε θες να ξοδευτείς πολύ, με μια ματ λαδομπογιά σε υπόλευκους τόνους και  ένα καλό γυαλόχαρτο συντηρείς και αναβιώνεις όλα τα παλιά έπιπλα της μαμάς και της γιαγιάς .

Σημείωσε πως δεν είναι απαραίτητο όλα τα έπιπλα να είναι λευκά. Μικρές πινελιές καφέ ζεσταίνουν και αναδεικνύουν το όλο λούκ ενώ δεν υπάρχουν καλύτερα διακοσμητικά από τα οικογενειακά κειμήλια που θα βρεις κρυμμένα στα ντουλάπια της μαμάς σου…

Καλή επιτυχία!!