Κεραμικές κατασκευές που θυμίζουν ηφαίστειο που κοχλάζει, ρούχα που προσφέρουν μοναδικότητα, άνεση και στυλ σε αυτόν που τα φοράει, ακόμη και προγράμματα για τον υπολογιστή και το κινητό, είναι κάποια μόνο, απο τα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται η ιαπωνική εταιρεία “emogau”.

Τα μοναδικά κεραμικά αντικείμενα που αυτή παράγει, είναι όμως, αυτά τα οποία την ανέδειξαν σημαντικά και αυτά που τελικά επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε στο άρθρο αυτό! Αντικείμενα προορισμένα να παρέχουν στυλ στο σπίτι, στην εργασία αλλά και σε όποιον άλλο χώρο επιλέξει κάνεις να τα τοποθετήσει.

Τα κεραμικά της, που άλλοτε θυμίζουν ηφαίστειο που μόλις εξερράγη, άλλοτε το φλοιό της γης, άλλοτε το εξωτερικό ενός όστρακου και άλλοτε μοιάζουν με το φεγγάρι, αυτές οι μοναδικές κατασκευές, αποτελούν μια νέα αφετηρία πειραματισμών σε νέα υλικά ενώ ακολουθούν πιστά οργανικές και φυσικές φόρμες που έχουν βασιστεί περισσότερο στο ένστικτο και τη καλλιτεχνική έμπνευση, παρά στη λογική!

Τα αντικείμενα αυτά μπορούν να μπλέξουν περίεργα μεταξύ τους, σε διάφορους πρωτότυπους σχηματισμούς και να διακοσμήσουν το κήπο και το σπίτι με πολλούς και ευφάνταστους τρόπους. Μπορούν να φιλοξενήσουν και να αναδείξουν λουλούδια, φυτά  ή κεριά στο εσωτερικό τους, αλλά ακόμη και άδεια αποτελούν ξεχωριστές προτάσεις υψηλού design για τον κάθε χώρο…

Απολαύστε τα…

Από την Κατερίνα Παρασκευά

Περισσότερα για τη “emogau”… εδώ!!