Ένα ταξίδι κάπου εκεί κοντά στην ibiza, σκοπεύω να σε στείλω με το άρθρο μου αυτό και μην επηρεάζεσαι από τον προορισμό, ουδεμία σχέση έχει με κοσμική πολυτέλεια.

Σ’ έναν επίγειο λοιπόν και ονειρεμένο εναλλακτικό παράδεισο θέλω να σε πάω, σε μια εύφορη γωνιά μέσα στο πράσινο που ακούει στο όνομα La Granja και που, αν και νησιώτικη διόλου θαλασσινή δεν είναι.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μεγάλο αγρόκτημα που εποπτεύεται από ένα βασικό αγρότη, τον Andy Szymanowicz και τον κύριο «γουρούνο» του!
Ακόμη πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια φάρμα που υπηρετεί και ακολουθεί τις αρχές της βιοδυναμικής γεωργίας, που συμβάλει στη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς του νησιού και της ψυχικής ανάτασης.

La Granja: Δες το ως ιδέα…

Εκεί λοιπόν, μπορείς να ζήσεις τις διακοπές σου μέσα στη φύση, επιλέγωντας ένα από τα πέντε ατμοσφαιρικά δωμάτια με τα τοξωτά τοιχώματα, τις πόρτες με τα βαριά σφυρήλατα σιδερένια πόμολα, και τις σκούρες ξύλινες οροφές ή τον ανεξάρτητο ξενώνα της αγροικίας La Granja, όλα επιμελημένα με γήινη κομψότητα, με φυσικά υλικά με τη συμβολή του studio Dreimeta.

Παράλληλα, μπορείς να βολτάρεις στους απέραντους κήπους, να ασχοληθείς με τη γη, να ενημερωθείς σχετικά με τα οφέλη και τις πρακτικές της βιοδυναμικής γεωργίας ακόμη και να συμμετέχεις σε ομαδικα προγράμματα και δράσεις που οργανώνονται στο χώρο.

Κι όταν πεινάσεις μπορείς να απολαύσεις μια πανέμορφη ποικιλία βιολογικών, εγχώριων φρούτων, λαχανικών, βοτάνων και άλλων παραδοσιακών προϊόντων μικρής παρτίδας όλα βγαλμένα μέσα από την κουζίνα του José Catrimán, o οποίος τα παρασκευάζει σε υγιεινά, πλούσια, φρέσκα, θρεπτικά, βιολογικά γεύματα.

Τέλος, η ιδέα του να απολαύσεις το μπάνιο σου στην εξωτερική πισίνα που διαθέτει το La Granja, μέσα στη φύση και την ησυχία, μακριά από θορύβους και άγχη μου αρέσει ιδιαίτερα πολύ.

Ένα ταξίδι ψυχής μακριά από θορύβους, λάμψεις, φώτα και τεχνητά σκηνικά που θέλω να το δεις, είτε ως ευκαιρία για απόδραση είτε ως έμπνευση και παρότρυνση για αλλαγή στάσης ζωής, για επιστροφή στη φύση.

Back to nature λοιπόν και Viva La Granja!

Ψάξτε το!
Είτε ως προορισμό, είτε ως ιδέα!

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://thedecopages.gr/επικοινώνησε/”]Επικοινώνεισε μαζί μας, αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση, το design ή την αρχιτετονική και θα ήθελες να γράφεις για το TheDecopages.gr.[/button]