Πριν οι αισθήσεις μας αναζητήσουν το απόλυτο λευκό, και μετά τα γήινα, σκοτεινά και πολλές φορές μουντά χρώματα του χειμώνα, υπάρχει ένα ενδιάμεσο σημείο…εκεί όπου το μυαλό και το μάτι ξεκουράζεται κι ετοιμάζεται να δεχτεί το έντονο φως…

Όλες οι παστέλ αποχρώσεις φτιάχνονται από ένα καθαρό χρώμα και μεγάλες ποσότητες λευκού, και όπως αυτές, έτσι και το γκρι φτιάχνεται από λευκό και μαύρο σε διαφορετικές αναλογίες, ανάλογα το πόσο ανοιχτό ή σκούρο το θέλουμε. Αν προσθέσουμε μάλιστα στο μίγμα μας και μια πολύ μικρή ποσότητα ενός άλλου, καθαρού και έντονου χρώματος, τότε το γκρι που προκύπτει αποκτά μια ελαφρά χρωματισμένη όψη και αμέσως αλλάζει διάθεση.

Όπως και να έχει όμως, παρόλο που πολλοί το αξιολογούν ως συντηρητική επιλογή, το γκρι ως χρώμα, δεν παύει να αποτελεί μια σίγουρη και διαχρονική λύση.

Αποτελεί το πιο σίγουρο φόντο για όλα τα χρώματα ενώ ταυτόχρονα  τα περιβάλλει ήρεμα και αναδεικνύει τη δύναμή τους. Δημιουργεί σίγουρους και  δυνατούς συνδυασμούς μαζί τους που όχι μόνο δεν ενοχλούν  αλλά  ξεκουράζουν και ισορροπούν τις μεταξύ τους σχέσεις.

Το δέσιμό του με το λευκό και με μικρές πινελιές από τα αγαπημένα σας χρώματα αποτελεί μια ανάλαφρη και σίγουρη πρόταση κάτι που θα τη συστήναμε ανεπιφύλακτα  σε όλους εσάς που ψάχνετε μια επιβεβαιωμένη χρωματική λύση για το εξοχικό σας..

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω…
Θα επιβεβαιώσουν τα όσα σας λέμε…

Και αν μετά από όσα είδατε σας λείπει το χρώμα …προσθέστε το!!
Χρωματιστά μαξιλάρια, επιλεγμένα διακοσμητικά , φωτιστικά και κάδρα, ζωηρές κουρτίνες και ζωντανέψτε το χώρο σας ανάλογα με την εποχή που διανύουμε!!