Ένα πανέμορφο μικρό στούντιο διαμέρισμα με φόντο τη Λίμνη.

Μονόχωρο, αδιαίρετο και συνεχόμενο, αυτό το μικρό και δροσερό στούντιο διαμέρισμα βρίσκεται στη λουτρόπολη Pontresina, στην Ελβετία και είναι έργο του  Carlo Donati Studio. 

Πρόκειται για ένα ηλιόλουστο και λειτουργικό open-space μικρό στούντιο διαμέρισμα με καθαρές γραμμές, ζεστή ατμόσφαιρα, ντιζάιν και σπορ εμφάνιση, μια  απόλυτα κομψή, σύγχρονη και μίνιμαλ διασκευή της τοπικής αισθητικής των κατοικιών της Ελβετίας, μια διασκευή που παντρεύει αρμονικά το σύγχρονο εσωτερικό περιβάλλον με το παρθένο, φυσικό, ορεινό, εξωτερικό τοπίο, το οποίο εισβάλει δυναμικά στο χώρο μέσα από τα μεγάλα του ανοίγματα ενώ ενσωματώνει στο κάδρο του και την ήρεμη ομορφιά του υγρού στοιχείου.

Με αποστάσεις απολύτως ορισμένες και συγκεκριμένες, μια δρασκελιά η κουζίνα από τη μεγάλη τραπεζαρία κι από εκεί στο καθιστικό με τις πολλές όψεις αλλά και στην κρεβατοκάμαρα, όλες οι λειτουργίες αυτής της μικρής κατοικίας απλώνονται αδιάκοπα και συνεχόμενα σε απόσταση αναπνοής γύρω από το τζάκι που δεσπόζει στο χώρο. Μοναδικό χώρισμα: ένας γυάλινος τοίχος που απομονώνει το λουτρό.

Ένα πανέμορφο στούντιο διαμέρισμα που αποτελεί μια αξιοσημείωτη πρόταση-απάντηση σε μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μου κάνετε για το πως δηλαδή μπορεί ένα μικρό στούντιο διαμέρισμα να είναι και όμορφο και σύγχρονο και ζεστό και λειτουργικό;

Μου άρεσε πολύ, το κρατάω κι αυτό στο αρχείο μου, παρέα με όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα μικρά σπιτάκια μου.

Σε φιλώ!
Μαρία

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://thedecopages.gr/επικοινώνησε/”]Επικοινώνεισε μαζί μας, αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση, το design ή την αρχιτετονική και θα ήθελες να γράφεις για το TheDecopages.gr.[/button]