fotistika-syrma_magnum3Τα φωτιστικά που θα επιλέξετε για το σπίτι σας είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην διαμόρφωσή του. Διάφορα είδη φωτισμού μπορεί να σας παρέχουν όλα αυτά που χρειάζεστε έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε αυξομειώσεις ή την συνεχόμενη επάρκεια στον φωτισμό. Τι επιλογές έχετε για τον χώρο σας;

Φωτιστικά ψευδοροφής: To διάχυτο φως μιας λάμπας από την ψευδοροφή μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός υπνοδωματίου, προσφέροντας σημαντικά θετικά χαρακτηριστικά. Συνήθως επιλέγεται σε σποτ ή σε κρυφό φωτισμό. Στην ψευδοροφή μπορείτε να τοποθετήσετε και τις οπτικές ίνες, οι οποίες δημιουργούν την εικόνα ενός έναστρου ουρανού.

Σαλόνι και σποτάκια: Σίγουρα μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στον μεγαλύτερο χώρο της οικίας σας. Εκτός από το κλασικό φωτιστικό, τα σποτάκια προσφέρουν επιπλέον ενίσχυση, η οποία αναδεικνύει καλύτερα κάθε γωνιά του χώρου σας.

Στην κουζίνα σίγουρα τα φωτιστικά πρέπει να είναι κρεμαστά με την δυνατότητα να μπορούν να κατέβουν και στο επίπεδο του τραπεζιού.

Στο υπνοδωμάτιο, ο φωτισμός που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας εκτός από τον κεντρικό, είναι ένα επιδαπέδιο φωτιστικό, το οποίο θα επιτρέπει έναν ομαλό και ήσυχο φωτισμό.

Τέλος, είναι σημαντικό το φωτιστικό που θα επιλέξετε να έχει μία λάμπα, η οποία να μπορεί να εξοικονομεί ενέργεια και να είναι οικολογική. Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις λοιπόν θα έχετε εξασφαλίσει τον καλύτερο φωτισμό για τον χώρο σας.

Για μοντέρνα φωτιστικά τραπεζαρίας και εσωτερικών χώρων κάντε κλικ εδώ!