26408-kaoj4dcm  Οι επαγγελματικές ανακαινίσεις σπιτιών είναι απαραίτητες για να παραμείνει το σπίτι μας όμορφο και λειτουργικό για ακόμα περισσότερα χρόνια. Ωστόσο το κόστος μιας ανακαίνισης είναι ένας παράγοντας ανησυχητικός και συχνά ανασταλτικός για να κάνουμε τις επιθυμητές και σημαντικές αυτές αλλαγές στο σπίτι μας.

Προκειμένου να διαλύσουμε τους φόβους και την παράλογη ανησυχία επί του θέματος, θα δούμε αναλυτικά πού κυμαίνεται το κόστος στις ανακαινίσεις σπιτιών και γιατί μας συμφέρει να επιλέξουμε αυτή τη διαδικασία, που θα έχει βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη για το σπίτι μας.

Ανανεώνετε το χώρο
Ο σχεδιασμός ενός σπιτιού και η αρχιτεκτονική μόδα αλλάζει ραγδαία τα τελευταία χρόνια και οι ανάγκες μας αλλάζουν συνεχώς, τόσο στην διαμόρφωση του χώρου όσο και στην αισθητική του. Επιλέγοντας ανακαινίσεις σπιτιών από τους ειδικούς, επενδύετε στον εργονομικό σχεδιασμό του σπιτιού σας και εν τέλει γλυτώνετε πολλά χρήματα από τις μικροαλλαγές που θα χρειαζόταν να κάνετε κατά καιρούς ώστε να γίνει το σπίτι σας πιο πρακτικό και βολικό με την υπάρχουσα διαρρύθμιση.

39552-prosfores

Επιλέγετε τους καλύτερους
Ένας παράγοντας καθοριστικός για το κόστος στις ανακαινίσεις σπιτιών είναι η ικανότητα και η εμπειρία του γραφείου που θα αναλάβει την διαδικασία. Επιλέγοντας το εξειδικευμένο προσωπικό της Marcon, ξέρετε ότι θα σας εξασφαλίσουν τις πιο οικονομικές προτάσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και φυσικά διατηρώντας πάντα ψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

44962-oikia05

Γλυτώνετε τα «μερεμέτια»
Εκτός από την αισθητική ανανέωση, η ανακαίνιση συνιστά και μία ανανέωση του σπιτιού σας σε βάθος, διορθώνοντας και προλαμβάνοντας παράλληλα όποια μικροπροβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο σπίτι. «Μερεμέτια» και μικροεπισκευές που σε βάθος χρόνου θα σας κόστιζαν πολύ περισσότερο, τώρα γίνονται εύκολα και απλά και φυσικά με χαμηλό κόστος.

Πολλαπλές επιλογές για κάθε βαλάντιο
Το σημαντικό με τις επαγγελματικές ανακαινίσεις σπιτιών είναι να έχετε δυνατότητα επιλογής ώστε να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό στις πιο συμφέρουσες τιμές για το δικό σας σπίτι. Στη Marcon έχετε δυνατότητα επιλογής σε δάπεδα

  • Μαρμάρινα (40€/τμ)
  • Παρκέ μασίφ (από 60€/τμ)
  • Παρκέ ημιμασίφ (45-60€/τμ)
  • Κεραμικό πλακάκι (από 20€/τμ)

Αλλά και δυνατότητες για μοναδικές προσφορές και πακέτα προσφορών για συνολικό κόστος ανακαίνισης έως και 3.800€.