Το ονόμασαν “WHY”, και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της γαλλικής εταιρείας “Hermes” με την κατασκευάστρια  εταιρεία yacht “Wally”…

Ένα πανάκριβο, τελευταίας τεχνολογίας σκάφος, που λίγοι μάλλον θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε αυτό, αλλά πολλοί είναι αυτοί που θα θέλουν να το θαυμάσουν. Με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, που ξεφεύγει εντελώς από τα καθιερωμένα πρότυπα, με αυτό το “κομμένο” του σώμα,  δίνει τη δυνατότητα σχηματισμού ενός καταστρώματος τόσο άμεσο με τη θάλασσα και έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές όλων.

Οι διαστάσεις του 58m *38m, όχι μόνο δημιουργούν άνετους, ευρύχωρους και πολυτελής χώρους, αλλά επιτρέπουν και την λειτουργία μιας 25μετρης πισίνας στο εσωτερικό του.

Δε χρειάζεται να φλυαρώ πολύ γιαυτό… Άλλωστε είμαι σίγουρη πως όσοι ενδιαφέρεστε θα το ψάξετε παραπάνω, και για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και για άλλες λεπτομέρειες. Για όλους εμάς αρκούν οι εικόνες παρακάτω, αλλά και το βίντεο για να μας μεταφέρουν νοερά σε μια άλλη διάσταση της καθημερινότητάς…έστω και εξωπραγματική…

Απολαύστε…

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το “WHY” τότε πατήστε εδώ…

………………………………………………………….

Από την άλλη έχουμε και μια ακόμη, εξίσου πολυτελή, αλλά πιο “συμμαζεμένη” πρόταση να σας κάνουμε. Αυτή τη φορά έρχεται από την Ιταλία και τη φημισμένη αυτοκινητοβιομηχανία της Lamborghini. Ο σχεδιαστής Mauro Lecchi σχεδίασε αυτό το δυναμικό και πολυτελές  γιοτ  χρησιμοποιώντας τις σχεδιαστικές αρχές και το αεροδυναμικό στυλ της εταιρείας.

Οι σχετικά μικρές του διαστάσεις, 15m*4m, και τα επιλεγμένα υλικά κατασκευής του, επιτρέπουν στο σκάφος να είναι ελαφρύ, αλλά με τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις ταχύτητας .

Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκάφος της Lamborghini εδώ…