Κερδίστε το παιχνίδι των εντυπώσεων στο μπάνιο σας και καλύψτε τις ανάγκες σας με τα καλύτερα είδη υγιεινής και λευκών ειδών από την ΚΕΝΤΙΑ. Για ένα στυλάτο και ευχάριστο μπάνιο λοιπόν, δοκιμάστε τις ολοκληρωμένες λύσεις από το νούμερο ένα brand.

bath_23-11-15

Αποφύγετε τα ενοχλητικά νερά

Συνήθως όταν κάνετε μπάνιο, το πιο συνηθισμένο φαινόμενο είναι να πετάγονται νερά από παντού. Μία κουρτίνα μπάνιου extra απορροφητική, μπορεί να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία της ΚΕΝΤΙΑ θα βρείτε κουρτίνες μπάνιου extra απορροφητικές με εκλεπτυσμένα σχέδια που χαρίζουν στυλ και μπορούν να μεταμορφώσουν ένα μπάνιο στο αγαπημένο σας μέρος.

Με δεδομένο ότι τα μπάνια είναι τέλειοι καμβάδες για να ενισχύσετε τους χρωματισμούς, βρείτε όμορφες και ξεχωριστές κουρτίνες μπάνιου ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη!

Επιχείρηση χαλάκι

pataki_mpaniou

Το πατάκι Salerno έχει μία ιδιαίτερη υφή και το απορροφητικό του κάλυμμα έχει δύο ιδιότητες:

  1. Δεν αφήνει τα νερά να βγουν από την επιφάνειά του
  2. Αποτρέπει στο άτομο να γλιστρήσει

Είναι 100% βαμβακερό και παρέχεται από την πιο πολυτελή ποικιλία με -20% έκπτωση. Δείτε εδώ ξεχωριστές προτάσεις σε χαλάκια μπάνιου και πάρτε την ενδεδειγμένη απόφαση για το σπίτι σας!

Μην ξεχάσετε για το μπάνιο:

Ένας μεγάλος και επιβλητικός καθρέπτης είναι αυτό που χρειάζεται το μπάνιο σας για να μεγαλώσει και να έχει βάθος. Φροντίστε λοιπόν να τον αγοράσετε για να καλύψετε όλες τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Συνδυάστε τα χρώματα που είναι ενταγμένα στο μπάνιο σας με τα λευκά σας είδη και τοποθετήστε τα σε ράφια για να φωτίζουν και να χρωματίζουν τον χώρο σας. Επιλέξτε φούξια, γαλάζιες και κόκκινες πετσέτες για περισσότερη φινέτσα.

Μέσα από το online κατάστημα KENTIA θα βρείτε περισσότερες ιδέες για να ολοκληρώσετε το μπάνιο σας και να αλλάξετε το προφίλ από το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού σας.