Τα στόρια είναι ουσιαστικά μία σταθερή ρυθμιζόμενη κατασκευή από πανί ή πιο σκληρό υλικό που εγγυάται την αποτελεσματική σκίαση των χώρων μας και την απόλυτη προστασία της ιδιωτικής μας ζωής.

Οι δυνατότητες στα οικιακά συστήματα σκίασης είναι πραγματικά τεράστιες και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία, με αποτέλεσμα η επιλογή να γίνεται λίγο πιο δύσκολη. Πώς λοιπόν θα μπορέσετε να επιλέξετε τα κατάλληλα στόρια για τους δικούς σας χώρους;

Το πλάτος των παραθύρων σας είναι κρίσιμο για την επιλογή σας. Τα στόρια κυκλοφορούν σε διαφορετικά μεγέθη, άλλα πιο στενά και άλλα πιο φαρδιά, με ανάλογες τιμές, για να καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε σύγχρονου σπιτιού.

Ενα βασικό θέμα επίσης όταν επιλέγετε στόρια είναι και το χρώμα. Παρόλο που κυκλοφορούν σε ουδέτερα χρώματα όπως καφέ ή άσπρο, υπάρχει επίσης μία πληθώρα χρωματικών επιλογών που μπορεί να περιπλέξει την διαδικασία επιλογής ακόμη περισσότερο. Η λύση σε αυτό είναι απλή. Επιλέξτε έγχρωμα στόρια μόνο αν δεν σκοπεύετε να αλλάξετε το συνδυασμό χρωμάτων του δωματίου σας και εάν σας καλύπτει το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα.

38431-rollup-2

Τέλος αναφορικά με την επιλογή του υλικού, οι δυνατότητες είναι επίσης αρκετές και ποικίλουν από πανί και ξύλο μέχρι άλλα σκληρά υλικά, ενώ η τελική απόφαση εξαρτάται από το ύφος που θέλουμε να δώσουμε στο χώρο μας.

Σε περίπτωση που σας ανησυχεί ο τρόπος τοποθέτησης τους, να έχετε υπόψιν ότι η διαδικασία είναι συνήθως απλή, ωστόσο όταν είναι απαραίτητο, οι εταιρείες αποστέλλουν για την εξυπηρέτησή σας, εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο ολοκληρώνει την εργασία της τοποθέτησης άμεσα, χρησιμοποιώντας ως βασικά εργαλεία, την εμπειρία και την χρήση μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας.